Ki érzi még rajtam kívül úgy, hogy megbukott a matek érettségin?
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 11:49
21/25 anonim válasza:
12 éve még nem volt ilyen ures az államkassza..
Most mindent nehezítenek a jogsitól az érettségig hogy minnél többen fizessék be a pótvizsga díjakat...
22/25 anonim válasza:
"Továbbtanulni a mai világban KELL !! Vagy éhen fogtok halni 5-10 éven belül.."
Nem szemétségből mondom, de aki egy ilyen érettségit nem tud legalább 50%-ra megírni, nem kell továbbtanulni. Főiskolára járni nem kell, nem jog, hanem kiváltság...
23/25 anonim válasza:
Persze, hogy kell továbbtanulni!!!! Jelentkezzen mindenki jogra, kommunikációra, és bölcsészkarra. Na akkor garantáltan éhen haltok 15 éven belül.
Ekkora hülyeséget is régen olvastam, hogy éhen hal aki nem diplomázik.
24/25 A kérdező kommentje:
a válaszolók közül ki az aki meg is bukott?
2010. máj. 20. 20:31
25/25 anonim válasza:
Nekem még matek érettségim sincsen, mert diszkalkuliás vagyok. Mellesleg nyelvszakos az egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!