Van itt olyan aki megbukott az érettségin?
Figyelt kérdés
2010. jún. 17. 10:31
2/9 anonim válasza:
Gondolom csak a kérdező, és most társaira szeretne lelni... :D Ha átmentél, akkor bocsi, nem szóltam. ^^
3/9 anonim válasza:
Én holnap érettségizem angolból! Egyáltalán nem vagyok jó belőle,szóval szerintem elkönyvelhetem előre a bukásomat! Nem szeretem az angolt..
4/9 anonim válasza:
Mi az, hogy azon nem bukik meg senki??
Nekem az egyik osztálytársamat megvágták matekból...ősszel mehet újra!:(
5/9 anonim válasza:
Ha megbuksz matek írásbelin,még mindig mehetsz szóbelizni! Ott pedig tényleg mindenkit átengednek..! Szóval matekból megbukni elég érdekes...!
6/9 anonim válasza:
de igenis megbukhat vki, ha az írásbelije rossz lett, épphogy 2es mondjuk és a szóbelin is rosszuk teljesít v póttételt kell húznia, a végén pedig összesítve nincs meg. előfordulhat, de sztem ritka.
7/9 A kérdező kommentje:
Ma voltam szóbelizni,és jól sikerült.Szerencsém volt a tételekkel.
2010. jún. 17. 20:27
8/9 anonim válasza:
Jövőhét szerdán lesz, ÉN! -.-" :'(((((((((((((((((((
9/9 A kérdező kommentje:
Kedves utlsó!Addig még elég sokat tudsz tanulni.Ráadásul a tanárok segítőkészek,legalábbis nekem a magyartanárom az volt.
2010. jún. 19. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!