Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki megbukott...

Van itt olyan aki megbukott érettségin?

Figyelt kérdés

Csak hogy tudjam, hogy nem én vagyok csak egyedül ennyire béna...mert úgy érzem nem fog sikerülni:S

És ha tényleg nem fog akkor...húú inkább belegondolni is rossz...amit a családomtól kapni fogok, meg persze magamat is még jobban fogom utálni...élni se fogok akarni de komolyan.

2010. ápr. 18. 20:48
 1/7 czibles ***** válasza:
71%
októberben, amikor előrehozott érettségit csináltam, akkor akik ott voltak, ők buktak matekból. legalábbis nem találkoztam olyannal aki előrehozottat tett volna és mind öltönyben volt. (tehát már a ballagáson túl voltak)
2010. ápr. 18. 20:53
 2/7 A kérdező kommentje:
nah hát én is így leszek...
2010. ápr. 18. 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

Én informatikából megbuktam érettségin. Nem az volt a baj, hogy nem tudtam megoldani a feladatokat, hanem hogy mindezt a legvégén rossz helyre mentettem el, így ugrott minden amit csináltam. nagyon rossz érzés volt, napokig bőgtem hogy milyen béna vagyok. De aztán jövőre kijavítottam, most minden happy!

Egyébként ennek ellenére, nem olyan gáz az érettségi mint gondolod.

2010. ápr. 18. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Figyelj, én erre mindig azt modnom, hogy felnőtt tagozaton érettségiztem, a többség 35-45 közötti családanya volt, akik már ezer éve nem tanultak, csak az utolsó két évre ugrottak be, és ráadásul voltak közöttük olyan buták, mint a föld, de komolyan, és SENKI sem bukott meg. Volt egy csaj, aki 15 évesen szült, és 26 évesen állt neki a középsulinak, szegény tényleg nagyon buta volt, úgy rugdosták végig kettessel, de még ő sem bukott meg semmiből.
2010. ápr. 18. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
38%
Elég színvonaltalan már az értségi, igazi nyominak kell lenni, hogy megbukj.
2010. ápr. 18. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
nem fogsz megbukni!!! matekra gondolsz? ha már felírod az adatokat amik meg vannak adva, sok pontot ér! nézegesd a függvénytáblázatot, hogy mit hol találsz meg!
2010. ápr. 28. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:
9%
Hát a matekon konkrétan, ha kimásolod a függvénytáblát, az is megvan egy jó hármas, de komolyan...
2010. ápr. 28. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!