Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ki érzi még rajtam kívül úgy,...

Ki érzi még rajtam kívül úgy, hogy megbukott a matek érettségin?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 11:49
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
53%
második rész kegyetlen volt, remélem hogy összejön a kettes :S
2010. máj. 4. 12:21
 12/25 anonim ***** válasza:
24%
Jujj gyerekek mi folyik itt ? Vér? ÉN 12 éve érettségiztem, de akkor sétagalopp volt az érettségi nem is tanultam semmit...
2010. máj. 4. 12:31
 13/25 anonim ***** válasza:
75%

ma 12:31

12 éve ha jól tudom 4 feladatból állt a matek érettségi sőt töri írásbeli sem volt... meg nézném amúgy 1-2 felnőtt, hogy csinálná meg a 2010-es matekot....

2010. máj. 4. 12:40
 14/25 anonim ***** válasza:
53%
Aki attól fél, hogy emiatt úszik el a továbbtanulási lehetősége, az gondoljon arra, hogy más is ugyanezt íz érettségit írta, másnak is nehéz volt. (persze vannak, akik régebben érettségiztek, csak most felvételiznek, de azért az nem hiszem, hogy túl sok ember)
2010. máj. 4. 12:45
 15/25 anonim ***** válasza:
46%

[link]

első video 45 perces megoldása

második a 135percesé

énis megbuktam,ezeket elnézve..5 pontom lett kb a 45percesben...:S

2010. máj. 4. 13:12
 16/25 anonim válasza:
53%

Sajnos én is.... =(

pedig nagyon igyekeztem...

:'(

ez de gáz... de azt mondják a remény hal meg utoljára...

2010. máj. 4. 15:21
 17/25 anonim válasza:
53%

Több, mint valószínű, hogy megbuktam...:S

Amúgy ezt nem értem, hogy miért. Matek tanárhoz jártam fél évig, 2005-2009 között az érettségiket 4esre, ismétlem 4esre írtam.... de igazából sztem az volt a probléma, hogy túlhajtottam magam. Kerül-fordul napi 10 órákat nyomtam a matekot. Kb a többi tárgyat az uccsó hónapban már elhanyagoltam, csak matekoztam minden nap. Tegnap is hazajöttem magyar érettségiről matekoztam, éjfélig. Reggel felkeltem 4kor matekoztam 6ig és megbuktam....o.társam aki a 4 év alatt végig hülyéskedte az egész matek órákat, minden dogát 2esekre írt, számítása szerint, ahogy nézte neten a megoldásokat, 30 pontja lesz kb. Nagyon nem értem én ezt.

És 4es volt a cél meg egyetem...tiszta vicc xD

Amúgy a szóbeli mikor szokott ebből lenni? Meg a szóbeli kerül az érettségibe, ennek marad vmi nyoma?

2010. máj. 4. 18:05
 18/25 balazs00xx válasza:
53%

én tuti megbuktam:'( :(

pedig készültem dehát ezek(N)

2010. máj. 8. 13:20
 19/25 anonim ***** válasza:
53%

05-04 11:52

Bolondok vagytok?

Továbbtanulni a mai világban KELL !! Vagy éhen fogtok halni 5-10 éven belül..

Nem kell annyra odalenni!!

Lehet javító érettségit tenni augusztusban, amiből nem sikerült jól!! Tárgyanként 20 rongy asszem, és te döntöd el melyikre jelentkezel, ezenkívül bármelyik évben tehetsz kiegészítő vizsgát is szóval más tárgyakból is leérettségizhetsz..

Az oktatási hivatalba kell bemenni a westenddel szembe, és jelentkezni a javító vizsgára szeptemberre, és ha az jó lesz még simán felvételt nyerhetsz..

Nyárra meg keríts egy jó magántanárt aki felkészít!

2010. máj. 8. 13:43
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ja meg még egy fontos infó, évente 2x lehet érettségizni, tavasszal, meg ősszel..

Akárhányszor lehet javítót tenni ahányszor csak befizeted a 20 ezret szal ha nem sikerül tizedszerre se akkor nekifuthatsz tizenegyedszerre is..

Ugyanaz mint a jogsinál..

Ezt sokan nem tudják, de menjetek csak el az Oktatási hivatalba és kérdezzétek meg..

2010. máj. 8. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!