Milyen irodalmi mű (vek) re építetted az érvelést?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 14:39
11/13 anonim válasza:
Én: Kosztolányi: Édes Anna, Rómeo és Júlia: Júlia erkélye, Az a fekete folt - brezinai akol, Az apostol- padlásszoba, Rokonok-Szentkálnay Magdaléna villája... stb
12/13 anonim válasza:
ókori görög drámák hármas egységből a térről írtam először, Rómeó és Júlia, F. Kafka Az átváltozás, orosz realizmus (Gogol A köpönyeg), franciák: Balzac: Goriot apó, ezek ugye a művekben. Az íróknál pedig Berzsenyi (földesúri környezet, magány), Petőfi: Kiskunság, magyar táj, Adynál a két környezet Párizs és Magyarország.
13/13 anonim válasza:
én írtam bele Apostolt, Köpönyeget, A walesi bárdokat, az Egri csillagokat, meg 2 közmondást is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!