K*rvára elb*sztam a magyar érettségit. Hülye módon az érvelést választottam. Kinek hogy ment?
Szia!
Miért rontottál?
Én is érveltem, most tettem fel a kétségbeesett kérdésem, bár már úgyis mindegy :)
Nem tudom, elfogadják-e, hogy kortárs magyar és külföldi írók műveit hoztam fel példának. Te miket írtál bele kb?
Ne izgulj, meglesz az :)
Üdv!
Nekem szerintem a helyesírásom lett borzasztó, úgyhogy az tuti lehúz egy jegyet... :( Ezért is remélem, hogy sikerült elérnem a hármas szintet, így kettes meglesz...
Én a Sorstalanságot és a Tótékat említettem benne részletesebben, meg sok saját vélemény. Így összesen kb. 3 és fél oldalam lett.
én is érvelést választottam. nem tudom hogy sikerült... de ez inkább nekem fogalmazásként sikerült, nem tudtam érvelni semmi mellett.. :S
novellaelemzést meg nem tanultuk az összehasonlítást sem :(
mindig csak érveltünk, viszont nem ilyen nehéz témában. Azért írtam 3 oldalt, remélem a sok rizsaközt van értelmes, épkézláb mondatom is.
az a baj h én egy konkrét művet sem írtam :w én csak szerzőket soroltam fel itt ott,inkább csak magáról a témáról írtam.de áááááááá rohadtul elsz*rtam :@
de én alapjába véve is utálom a magyart,megtanulom amit kell de annyi.itt meg őszintén szólva csak írtam írtam.hirtelen nem jutott eszembe semmi mű így nem is említettem konkrétan egyet sem.jó most ha megerőltetem az agyam,akk van 1-2 de nem gondoltam volna hogy ennyire a művekre kell alapozni,hogy szinte már elemzem a példákat :w
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!