Mit választottatok? Érvelés, műelemzés vagy összehasonlítás?
Figyelt kérdés
Mennyit írtatok, hogy sikerült, érveléshez milyen példákat hoztatok?
Jah és fent vannak már vhol a megoldások? :P
2010. máj. 3. 13:06
1/17 anonim válasza:
ez már a 10. ilyen kérdés inkább kommentelj az előzőekhez :D
2/17 anonim válasza:
Érvelést választottam és 4 oldalt írtam, gőzöm sincs hogy jó lett e....írtam mindent ami eszembe jutott! :) Nincs még fent szerintem!
3/17 anonim válasza:
érvelés, a példa Kosztolányi Dezső: Édes Annája
4/17 anonim válasza:
És ezt hogy alapoztad az Édes Annára? nekem is megfordult a fejemben de inkább hagytam :D
5/17 A kérdező kommentje:
Nekem az érvelés nagyon nem feküldt, maradtam a novellánál. Eddig akit kérdeztem mki a kettő közül választott vmit, összehasonlítást senki se írt? :D
2010. máj. 3. 13:11
6/17 anonim válasza:
Én a novelláról írtam a baromságaimat :)
8/17 anonim válasza:
Összehasonlítót írtam,3 és fél oldalt.Mázlim volt,pont két Nyugatost akartam kapni,reméljük holnap folytatódik a sikerszériám:D
9/17 A kérdező kommentje:
Ha valahol fent lennének a megoldások akkor vki elküldené a linket?
2010. máj. 3. 13:25
10/17 anonim válasza:
Én a novellaelemzést választottam,szerintem jó volt a téma,mert manapság is aktuális az alkoholizmus és hasonló dolgok,úgyhogy én meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!