Szülésznők! Megbántátok, hogy ezt a szakmát választottátok? Miért?
Nem vagyok szülésznő, viszont anyukám az. Elmondom én, mint gyerek mit tapasztaltam otthon. Édesanyám 12 órában dolgozik, éjszaka 18-6-ig és nappal 6-18-ig. Eszméletlen kemény, egész nap talpon van, visszeres a lába, fáj mindene (válla a nyomástól, lába, háta). Emellett mikor hazajön és fáradt, akkor mindenbe beleköt, egész idő alatt nyaggat mindennel. Én elhiszem, hogy fáradt de kb én is csak aludni járok haza, de ez neki fel sem tűnik. Akkor számba kell venni, hogy nincs olyan hogy gyerek szülinapja van, karácsony van, szilveszter van, évforduló van, stb. ha menni kell hát menni kell.
Hogy ne keseredj el mondok azért pozitív dolgot is:
életeket hoz a világra, ez egy csodás dolog, mindig is ezt akarta csinálni, több, mint 20 éve dolgozik a szakmában, és a sok rossz dolog mellett sosem bánta meg, hogy szülésznő lett. (Persze néha sok neki, de szereti a munkáját)
Nagyon gondold meg mielőtt döntesz. Mérlegelj, és gondolj a majdani családodra. :) Remélem megírod majd azért, hogy mi a vége. Miért szeretnél szülésznő lenni?? :)
utolsó válaszoló ez a kórháztól függ
Nekem a keresztanyukám szülész ill. műtősnő és igen, sokat dolgozik mert megérni, mint ahogy az első válaszoló is leírta szerintem szép szakma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!