Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már abbahagyták a fogamzásgátlót! Szednétek újra? Bevált, vagy megbántátok, hogy ezt a módszert választottátok?
Figyelt kérdés
2010. szept. 30. 20:14
1/5 anonim válasza:
én most hagytam abba 2 hete mert 3 hónap alatt 2x volt gombás fertőzésem 1hónapot szüneteltetek és váltok sztem ez a legjobb védekezési módszer 17/L
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) Várom a továbbiakat is! Főleg olyanoktól, akik több időre hagyták abba:)
2010. szept. 30. 21:26
3/5 anonim válasza:
Hát én kétszer is abbahagytam. Az első esetből nem tanultam, mert szedtem 1 évig, minden bajom volt tőle, főleg a gomba, meg libidócsökkenés, aztán ahogy végelett a kapcsolatomnak abbahagytam, a mensesem nagyon nehezen állt vissza. De elég butus voltam még akkor, ebből az esetből nem tanultam, és bedőltem a szokásos maszlagnak, hogy próbáljak ki másikat, úgyhogy a következő komoly kapcsolatomnál kipróbáltam egy másik fajtát. Mondhatni ugyanezekkel a mellékhatásokkal, de csak fél évig szedtem, de még így másfél év után se állt be annyira a mensesem. Úgyhogy már ha milliókat fizetnének se szedném újra, és igen nagyon megbántam hogy szedtem, és okolom is magam hogy nem tanultam az első esetből, és hagytam magam befolyásolni.
4/5 anonim válasza:
szia, én 8 hónapig szedtem, nekem érdekes tüneteket produkált. volt gombás fertőzésem, volt depresszív hatás, fejfájás, hüvely szárazság, de ami a legrosszabb, az az, hogy egyszerűen nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy terhes vagyok. csak ezen járt az eszem, persze rendesen megjött a megvonásos, tartott4 napig, mikor letettem, akkor5 napig, görcsök, s minden játszott, de mégse tudtam leszállni erről a gondolatról. most mióta nem szedem nyugodtabb vagyok, no fejfájás, szárazság, buta gondolatok. nekem muszáj volt szednem, endometriózis gyanús vagyok/voltam, most megyek vissza az orvoshoz. az az igazság, hogy szeretnék ismét szedni valamilyent, inkább ez mint ha véletlenül szakad a gumi, akkor 72 órás... de nem ezt, mert minden bajom volt tőle. Yaz!-t szedtem...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2010. okt. 1. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!