Megbuktam, mit csináljak?
Tudom biztos sokan azt mondják hogy buktam meg amikor félév sincsen
Hát úgy hogy van 4 db 1-esem egy féléves tantárgyban és csak azok semmi jobb és a tanár pont ma mondta hogy ezennel a javitási esélyeket lezárja és xy megbukott várom majd Augusztusban
Természetesen szüleimnek elmondtam akik azt mondták semmi barátok következő félévben sem nyáron hanem majd a tankönyvekkel barátkozhatok 0-24-be mit csináljak azért nem szeretném ezt oké vegyék el a telefonomat meg mindent de legalább legyen egy kis szabadidőm
Erre azt mondták lesz majd szeptemberbe ha átmentél
Most föltudtam jönni mert aludnak a kanapén de ebből nem tudok rendszert csinálni gyors válaszokat kérek SOS
23-as te pontoztál le azért, amiért azt írtam, hogy kizártnak tartom a buktatást? :D röhej.
Szerintem nincs az az iskola, ahol 8. osztályban egy rendes megneszéléssel (szülő+ofő+szaktanár) ezt ne lehetne megoldani. Elvégre hogy megy akkor gimnáziumba/szakközépbe stb. ?
"23-as te pontoztál le azért"
Nem. Én kizárólag minősíthetetlen stílusért (értsd trágár kötözködés) szoktam lefelé pontozni. Még egyet is értek veled, normál esetben meg lehetne beszélni. Viszont nem tudjuk, miért áll úgy kérdező ahogy, és igen, a tanár megteheti, hogy elégtelent ad félévkor, mert van elég osztályzat hozzá.
"Elvégre hogy megy akkor gimnáziumba/szakközépbe stb. ?"
Ezen mondjuk kérdezőnek kellett volna legalább a második egyes után elgondolkodnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!