Megbuktam, mit csináljak?
Tudom biztos sokan azt mondják hogy buktam meg amikor félév sincsen
Hát úgy hogy van 4 db 1-esem egy féléves tantárgyban és csak azok semmi jobb és a tanár pont ma mondta hogy ezennel a javitási esélyeket lezárja és xy megbukott várom majd Augusztusban
Természetesen szüleimnek elmondtam akik azt mondták semmi barátok következő félévben sem nyáron hanem majd a tankönyvekkel barátkozhatok 0-24-be mit csináljak azért nem szeretném ezt oké vegyék el a telefonomat meg mindent de legalább legyen egy kis szabadidőm
Erre azt mondták lesz majd szeptemberbe ha átmentél
Most föltudtam jönni mert aludnak a kanapén de ebből nem tudok rendszert csinálni gyors válaszokat kérek SOS
Ha valamit fél évig tanitanak, abból hogy buksz meg év végén?
Komoly egy tárgy az a média, töltelék semmi az egész. Ha egy percet is tanultad volna, most nem tartanál itt.
Egyszerűn nem lehet decemberben megbuktatni valakit általánosban!
Igazgató/ ofő hátha tudnak tenni vmit. Januárig bőven van idő. Még hogy lezárni december közepén :O
Próbálj tanulni, vmi beadandót csikarj ki legalább.
Hajrá!
Tudom elrontottam nem foglalkoztam vele azt hittem á rz semmi elismerem mellé lőttem
De kajak elvették a telefonom és kicserérlték egy gombosra és csak anyukám meg apukám száma lehet benne senki másé és vettek új ruhákat direkt hogy alám tegyenek mert tudják jól hogy nem szeretem Justin Biebert és direkt olyan ruhákat vettek és a többi ruhám meg holnap lesz feladva a postán a mamámnak és mindenki cikizni fog
:( mert a mi osztályunk utálja Justin Biebert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!