Miért izgultok/nak az Érettségi miatt?
Én is holnap kezdem az érettségit, a magyar nem az erősségem és továbbtanulás szempontjából nincs is rá szükségem.
Viszont 100%ig biztos vagyok egy kettesben..
Gondoljatok csak bele:
Szövegértés 40 pont
Szövegalkotás 60 pont
Szóbeli 50 pont
Ha csak a szövegértésnél elérek 10 pontot, nehogy már ne tudjak összeszedni a szövegalkotásnál vagy esetleg a szóbelin még 10et ami elég ugye a ketteshez... Vagy tudtok olyanról aki erre nem volt képes??
Ne izguljatok...
A mateknál például ne felejtsétek el felírni az adatokat, rajzokat, vázlatokat a hosszabb feladatoknál ami már 6*2 pont (12) és figyeljetek az első 45 percesre egy kicsit jobban.. Nehogy már ne menjen az a 20 pont ami a ketteshez kell!!
Tényleg olyan nehéz ez???
Nekem nincs eszem?? Te fogsz érettségizni és azt sem tudod, hogy számítják a pontokat... idézek tőled: "van olyan egyetem ahol három tantárgyat néznek" szerinted okos vagy??
Bocsi de ez megszúrta a szemem, mivel ilyen mondatot egy válaszoló sem írt...xD lol!
Amúgy 11kor is még a gyakorin lógsz?:D mikor másnap éretségi?Okos vagy te is
"mikor másnap éretségi" -gratula az "éretségi"-hez
Nem pontos idézés volt, de a lényeg az hogy kettőnél többet sehol nem néznek és te azt írtad igen.. próbálsz belekötni abba hogy hülye vagy.. neked is gratula
Remélem mindenki megbukott aki nem értette a mondanivalóm.
Nyilván az egy t betűs nem most érettségizett.. talán majd 30 évesen. Ekkora nyelvtani hibával okoskodni.. ügyi vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!