Szerintetek, nekem vagy a tanárnak van igaza?
A történet annyi, hogy interneten lebeszéltem, email-ben egy angol magántanárral, egy mai találkozót, erre nem volt otthon.... A telefonszámomat ugyan nem tudta, de az email-emet igen, és mégsem írt. Most írt csak éjszaka kb., hogy sajnálja nagyon,de bent kellett maradnia az iskolában, ahol tanít, ahol mellesleg számítógép van, tehát írhatott volna. Ez lett volna az első alkalom, azt is tudta ,hogy nem Bp.-ről megyek, oda hívott csak azért ,hogy a tananyagot megbeszéljük, erre nincs ott.
Mérgemben értékeltem őt az egyik oldalon, ahol hirdeti magát, de semmi csúnyát nem írtam, csak hogy megbízhatatlan, nem volt a megbeszélt helyen, időben. Erre elkezdi nekem email-ben, hogy amúgy én hívhattam volna, mert nekem meg volt a száma-nem mintha az változtatott volna bármin is, hogy becaplattam Pestre, és elment rá kb. az egész napom- és , hogy szedjem le az értékelést, mert ez az én személyiségemet tükrözi, és különben is, nem is ismerem őt...
Előre is köszi a véleményeket!
19 # Nem vagyunk egyformák. Én gond nélkül megadtam volna, mert jogos.
Kíváncsi vagyok, ha ő tanár létére elmegy egy leendő diák lakásához és a diák nem értesíti, hogy nem lesz óra, akkor jogosnak tartottad volna a kiakadását? Így meg nem?
Akkor ugye kiscsillag jogos lett volna az, hogy a tanár azt mondja: "Nem vállalak többet, mert nem voltál a helyszínen."
És igaza is van.
Én a kérdező helyében még tovább mentem volna. Nem csak, hogy negatív kritikát írok róla ami hótt jogos (legalább odafigyel legközelebb és tanul belőle, hogy mások ne járjanak így), hanem SOHA nem mennék hozzá, hanem keresnék mást!
Ugye milyen meglepő?! A bizalmat csak egyszer lehet eljátszani, és csak egyszer lehet bemutatkozni!
Van elég óraadó tanár, nem szorul rá szerintem.
Én azok közül válogatnék tovább.
Az meg csak hab a tortán, hogy még pofátlanul le is baaaassza az áldozatát és kényszeríti, hogy szedje le az értékelést (amit teljesen jogosan kapott ezek után), és azt vágja a képébe még ezek után, hogy "ha nem szedi le az értékelést, akkor az ő személyiségét tükrözi".
Mi van???????????!
Azonnal lapát!!!
Csodálom, hogy erre nem figyelt fel itt senki, de ezek után ez egy hulladék ezt kell mondjam.
Sürgősen elfelejteném, és BELEÍRNÁM a negatív kommentbe kiegészítésként, hogy bocsánatot eszébe se jutott kérnie azért, hogy feleslegesen elmentem, ELLENBEN kényszerített, hogy leszedjem az értékelést, mondván ez az "én személyiségemet tükrözi".
Nem. Ez az Ő személyiségét tükrözi, rémségesen gusztustalan!
Hát eszembe se jutna hozzá menni soha! Nagy ívben kerülném el, és a negatív kritika ezek utána a legkisebb, amit még kaphatott!
De mondom, én leírnám, hogy "fenyegetett".
Hogy lehetnek ilyen emberek?! Eszem megáll. Ő hibázik, eszébe se jut elnézést kérni, és még pofátlanul fenyegetőzik, kényszerít is? Lapát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!