Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek, nekem vagy a...

Szerintetek, nekem vagy a tanárnak van igaza?

Figyelt kérdés

A történet annyi, hogy interneten lebeszéltem, email-ben egy angol magántanárral, egy mai találkozót, erre nem volt otthon.... A telefonszámomat ugyan nem tudta, de az email-emet igen, és mégsem írt. Most írt csak éjszaka kb., hogy sajnálja nagyon,de bent kellett maradnia az iskolában, ahol tanít, ahol mellesleg számítógép van, tehát írhatott volna. Ez lett volna az első alkalom, azt is tudta ,hogy nem Bp.-ről megyek, oda hívott csak azért ,hogy a tananyagot megbeszéljük, erre nincs ott.

Mérgemben értékeltem őt az egyik oldalon, ahol hirdeti magát, de semmi csúnyát nem írtam, csak hogy megbízhatatlan, nem volt a megbeszélt helyen, időben. Erre elkezdi nekem email-ben, hogy amúgy én hívhattam volna, mert nekem meg volt a száma-nem mintha az változtatott volna bármin is, hogy becaplattam Pestre, és elment rá kb. az egész napom- és , hogy szedjem le az értékelést, mert ez az én személyiségemet tükrözi, és különben is, nem is ismerem őt...

Előre is köszi a véleményeket!

2016. dec. 3. 03:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%
Pedig neked van igazad szerintem is. Mindenkinek ott a kezében az okos telefon, ne mondja, hogy nem tudott írni egy sz*ros emailt, hogy nem tud megjelenni. Arról nem is beszélve, hogy biztosan nem a találkozó előtt 5 perccel tudta meg, hogy benn kell maradnia, lett volna rá ideje, lehetősége értesíteni téged. Utálom ezeket a mindenkit lesz*ró, a problémát másikra áthárító embereket.
2016. dec. 3. 08:45
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ!
2016. dec. 3. 11:13
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

"Főleg, mivel nem a szomszédból ugrottál át."

4-es: PONT EZÉRT kellett volna kérdezőnek saját magáért is tennie valamit, DE NEM TETT!!

Ebben azért ő is hibás!

Ennyire életképtelen bssza meg senki nem lehet, hogy ott toporog, elmegy a halál faaszára, és akkor még arra se képes, hogy nem hívja fel, hogy hol van!!

És utána meg szépen hazakullog!

Anélkül, hogy a toporgása közepette megeresztett volna egy telefont!

Életképtelen!

2016. dec. 3. 17:25
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

"Mindenkinek ott a kezében az okos telefon"

11 #: Nem mindenkinek! :) Szerencsére! :))))

Mi vagy te odalátó?? Te pontosan mindenkiről tudod, hogy miféle készüléke van? Röhej.

Van aki ki nem állhatja - van neki, mert még elsők között vette amikor te még csak nem is álmodhattál róla -, de bevágta a fiókba, és azóta se használja. Mert utálja.

Jó mindenkiről feltételezni valamit, amit nem is tudsz? Hogy jönnek emberek ahhoz, hogy 100%-ig állítsanak valamit minden egyes emberről? És úgy tüntessék fel, mintha ez mindenkire vonatkozna?

2016. dec. 3. 17:32
 15/21 A kérdező kommentje:

13-as válaszoló...

A hölgy, már nem ért volna rá, mert előtte megírta nekem, hogy 4-től tanít. Majdnem fél 4-ig vártam őt. Szerinted, kevésbé lett volna elbaszott a napom, ha felhívom? Az a lényeg, hogy 3-kor nem volt ott és kész. Fölöslegesen mentem oda.

Ne minősíts engem, mert ezzel csak magadat égeted le..

2016. dec. 3. 17:52
 16/21 anonim ***** válasza:

Akkor is felhívhattad volna, és elmondhattad volna neki, hogy itt vársz! Normális ember felhívja. Én biztos ezt tettem volna. Még akkor is, ha ez a helyzeten nem változtat. De nem megyek úgy haza, hogy meg se próbáltam és nem közöltem vele, hogy itt vagyok!

Még az is lehet, hogy mondott volna rá valamit, hogy jó most 4-kor órája van (lehet az csak 1 óra lett volna), és utána elképzelhető, hogy foglalkozott volna veled is.

Addig meg beültél volna egy kávézóba, vagy vettél volna újságot, bűvölted volna addig az okostelefonod, elment volna az idő valahogy.

Utána leadja neked az órát. Ennyi.

Ja, és abban viszont nincs igaza az egyik tanárnak, hogy NEM megbízhatatlan, mert igenis az!

Aki nem jelenik meg, az megbízhatatlan, és ez nem "erős" kifejezés rá, mint ahogy egyik kommentelő állítja!

Ezt kérem így hívják! Ha nem jelenik meg úgy, hogy nem közli ezt a másikkal, az MEGBÍZHATATLAN!

Az értékelés nem volt erős!

Viszont én akkor is felhívtam volna.

2016. dec. 3. 17:59
 17/21 A kérdező kommentje:

Jó oké, lehet, hogy neked is igazad van, de nekem akkor már elment tőle a kedvem és megmondom őszintén ,hogy nem is akartam vele kezdeni.

Te úgy cselekedtél volna, én meg így.

2016. dec. 3. 18:05
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy az értékelésben egyébként igazat adtál, én is azt gondolom, hogy ezt nevezik megbízhatatlannak.
2016. dec. 3. 18:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Miért, ha felhívja, akkor mit tud csinálni? Addigra már bemászott Pestre. Vagy akkor bemehet a tanár után a suliba és ott megtartja neki az órát? (nem hiszem, mert ha erre ráér, akkor haza is mehetett volna.)

Mondjuk én egy ilyen eset miatt nem adtam volna negatív értékelést, csak ha többször előfordul.

2016. dec. 3. 18:32
 20/21 anonim ***** válasza:
Nincs mit. Egyébként én is azt mondtam, hogy én magamról állítom, hogy én így tettem volna. Nem vagyunk egyformák. Egy esélyt megért volna talán.
2016. dec. 3. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!