Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Volt ma valaki biosz emelt...

Volt ma valaki biosz emelt érettségin? Hogy ment?

Figyelt kérdés

2016. okt. 26. 21:13
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
Én is szurkolok nektek, tudom, milyen érzések kavarognak ilyenkor mindenkiben. :)
2016. nov. 7. 21:19
 32/46 anonim ***** válasza:

Köszi előző! :) Engem ért meglepetés, mert azzal ültem be, hogy ne kezdjek el bőgni, ha 75 alatt lesz (vagy inkább nyolcvan alatt, vagy bármilyen olyan ponttal, amire számítottam), erre megláttam, hogy 84 pontot kaptam rá, amit nem is gondoltam volna. :) Hallottam, hogy mással megesik az ilyesmi, de nekem valahogy éles helyzetben a pesszimista megérzéseim működnek jobban. :D Most nagy a görcs, hogy még sok múlik a szóbelin, de ez nagyon jó érzés volt, már tényleg kétségbeestem, hogy mi van, ha semmivel nem lesz jobb májusnál, és tényleg csak annyit tudtam, és remélem, hogy tényleg ilyen szép lesz a végeredmény, nem kell majd újraírnom, és azzal tudok majd a kémiára koncentrálni, hogy a biosz megvan, és nem kell aggódnom miatta, persze ez csak harmincadika meg a szóbeli után lehet biztos.

És tessék megszerezni azt a maxpontot! Még ha úgy is érzed, hogy májusban újramész, sokkal biztonságosabb érzés egy olyan eredménnyel a hátad mögött, ami akár még jó is lehet, és csak a biztonság kedvéért teszed fölé. Nem mondom, hogy irigy vagyok a helyzetedre, mert nyilván kiérdemelted, hogy a jegyeid meg miegymás miatt simábban bejuss, mint én, de szóval na, az se legyen, hogy csak pár ponttal jutsz be, még csodát tudsz művelni ezzel az érettségivel is.

Egyébként majdnem biztos vagyok benne, hogx több lesz a szóbelid annál, amit mondtál, persze bizottságtól is függ. :)

Én nagyon félek azért a holnaputánutántól. :D És agyrém, hogy csak harmincadikán derül ki a vége.

2016. nov. 7. 22:28
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
#31-es vagyok! Tudom, milyen érzés, mert én is végigcsináltam, és már általános orvosin vagyok, de mindig szoktam szurkolni a "kis" érettségizőknek. :) Hova szeretnél bekerülni?
2016. nov. 7. 23:43
 34/46 anonim ***** válasza:
SZOTE. És gratula hozzá. :)
2016. nov. 7. 23:48
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm, hát én is neked sok sikert kívánok! Nem lesz könnyű az biztos. Nagy a verseny most már, főleg mivel így felmentek most a ponthatárok. Én elsős vagyok most Debrecenben egyébként. :)
2016. nov. 7. 23:50
 36/46 anonim ***** válasza:

Hát, májustól sokat módosítanak az érettségin, szóval meg lennék lepve, ha megint öt-tíz pontokat emelkednének a ponthatárok, de ki tudja... Szerintem idén se számított senki se rá, hogy ekkorát fog ugrani, mivel évek óta nagyjából stabil volt. Remélem, marad valami ilyesmi, de próbálok felkészült lenni a legváratlanabb eshetőségre is. Valami 430+ pont mindenképpen kell majd, és aztán tényleg meglátjuk.

Neked pedig sok sikert az egyetemhez! :)

2016. nov. 7. 23:59
 37/46 anonim ***** válasza:

Köszi a szurkolást kedves DOTE-s! :D

Én szerencsére csak szombaton szóbelizek majd, addig még van egy kis idő azért, legalábbis ezt mondogatom magamnak. :D Eredmény pedig itt előbb lesz, már 23-án, szóval nem kell annyira sokáig "izgulni". :)

Én is amiatt érettségiztem most, hogy milyen jó lesz majd, ha már csak a kémiára kell készülnöm... De hát így alakult. Vigasztal azért, hogy a bioszt már nem kell rendesen tanulnom, inkább csak ismételgetnem azért, hogy ne felejtsem el.

Egyébként egyetlen meglepetés volt azért, ami ért engem, az esszének a pontozása! Jobb lett, mint vártam. :D Viszont a táblázatos feladatot teljesen benéztem, a genetikát elrontottam figyelmetlenség miatt, pedig azt még szeretem is (bár asszem ezt már írtam:D) - ezeket azért eléggé sajnálom, mert tényleg csak annyi kellett volna, hogy egy kicsit figyelmesebb legyen, de na, mindegy már.

2016. nov. 8. 00:40
 38/46 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon rendesen pontozták az esszémet, meg is lepődtem. Egyébként végig azt láttam, hogy a javítótanár keresi a pontokat a dolgozatomban, hatalmas hála neki ide az éterbe. :)

(csak sikerüljön jól az a szóbeli... májusban 44 pontot kaptam,

2016. nov. 8. 00:44
 39/46 anonim ***** válasza:

*azzal pont meglenne a 85

(elküldte közben ez a vacak :/ )

2016. nov. 8. 00:44
 40/46 anonim ***** válasza:
És igen, szerintem se bánkódj ilyesmiken, én is vétettem két olyan buta hibát, hogy fogom a fejem miatta azóta is, de ez sajnos benne van a pakliban, emberek vagyunk.
2016. nov. 8. 00:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!