Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Volt ma valaki biosz emelt...

Volt ma valaki biosz emelt érettségin? Hogy ment?

Figyelt kérdés

2016. okt. 26. 21:13
1 2 3 4 5
 11/46 anonim válasza:
100%
Emiatt ne parázz kedves 9-es :D Ahogyan azt te is írtad, sok információt a napi életből is használni lehetett amelyet lényegében a könyv kicsit tudományosabb formában ír le. Nem gondolnám, hogy bármivel is jobban írtam volna le mint te :) Nagyon szurkolok nektek, kívánom, hogy mindenki azt az eredményt érje el amit kitűzött magának!
2016. okt. 27. 00:59
 12/46 anonim ***** válasza:
Én is szurkolok mindenkinek! :)
2016. okt. 27. 01:04
 13/46 anonim ***** válasza:

:D Én azért remélem, hogy lesz még egy pár, ami jól sikerült. :)

A kettesnél nálam is kb. ez volt a lényege annak, amit írtam. Én ennél a feladatnál nagyon sok ellentmondásba kerültem önmagammal, és én is úgy érzem, hogy hülyeségeket írtam (csak úgy, mint az esszénél), de jobb ötleteim nem voltak azoknál, amiket írtam. :D Üresen meg csak nem hagyom, hátha jó lesz.

A csontvázasnál én a fogazatot írtam.

Részemről orvosi a cél, igen. :) (SOTE vagy SZOTE leginkább)

2016. okt. 27. 01:12
 14/46 anonim ***** válasza:
Ja, és természetesen én is szurkolok mindenkinek! :-) na, még pár óra, és lesz javítókulcs, akkor már nagyjából azért tudni fogjuk, persze a tuti az majd csak november 7-én lesz.:S
2016. okt. 27. 01:13
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a SZOTE a cél. :) Pesti vagyok, de valahogy nem szimpi a SOTE, és nem tudok tovább a szüleimnél lakni, szóval Szeged a nagy cél. :) Ígyis-úgyis egyetemre megyek, mert a gyógyszerészet már megvan, de nagyon jó lenne oda járni és orvosisnak lenni. :D De persze bilibe lóg a kezem, egy darabig totál levert voltam otthon, amikor rájöttem pár nagyon buta hibára. Csak remélem, hogy valahogy 85 körül lesz a végén, de tényleg fogalmam sincs. :/
2016. okt. 27. 01:18
 16/46 anonim ***** válasza:

Nekem is gyógyszerészet a B-terv, vagy lehet inkább C, mert idén kevesebb pont kellett fogorvosira, szóval én megkockáztatom, hogy az orvosik után beírom a szegedi fogorvosit, a legvégére pedig a szegedi gyógyszerészetet.

De azért persze valamelyik orvosi lenne a legjobb.

Kémiával/fizikával ti hogy álltok?

Szerintem ha nekem 85 lenne a bioszom (amiben én is reménykedem, bár érzem, hogy nem túl reális), szerintem örömömben bőgnék egy órát...

Én úgy vagyok vele, hogy kb. 75-75 elég lenne Szegedre mindenképpen, talán kevesebb is, de biztos, ami biztos.

Ha viszont összesítve 75 alatt lesz a biosz, akkor kénytelen leszek újrapróbálni májusban...

(basszus milyen sokat írtam amúgy, lassan szerintem leállok és megyek aludni, mert kimerültem abban a 4 órában :D)

2016. okt. 27. 01:29
 17/46 anonim ***** válasza:

Pontosan ezen gondolkoztam én is!! Nekem úgy lesz, hogy Szeged ÁOK, aztán Pécs ÁOK, aztán Szeged FOK és Szeged GYTK. Az a baj, hogy nem vagyok kitűnő, és biztosra kell mennem, kémiát meg májusban csinálok. Nagyjából 160 pont kell felvételi tárgyakból, és azzal már megvan a 430+, afölé nem fog menni idén a ponthatár annak a fényében, hogy idén sokat nehezítenek az érettségin, legalábbis nagyon remélem. (nem azt, hogy sokat nehezítenek, hanem azt, hogy most nem lesz olyan iszonyatos emelkedés, mint tavaly)

Egyébként egy 72 százalékos bioszom már van, de nem sokra megyek vele. :/ Csak szerintem volt piszok nehéz a tavaly májusi? Esküszöm, azt a szíves feladatot még mindig nem tudom megcsinálni, pedig soha egy érettségi feladattal sem volt problémám... :D

2016. okt. 27. 01:34
 18/46 anonim ***** válasza:
Ja, és kémiából van egy 58 tavalyról, ami nevetséges, mentségemre szóljon, hogy rosszul voltam írásbeli közben. Nyolcvanra szeretném javítani, de igazából a hetven is megteszi. :D
2016. okt. 27. 01:37
 19/46 anonim ***** válasza:

Nekem sajna rosszabbul sikerültek, mert tényleg nem vettem egyáltalán komolyan az egészet, úgy voltam vele, hogy nem gáz, ha kihagyok egy évet, legalább bírok még egy kicsit pihenni, orvosin úgyis nagy a hajtás.

Én 72-es biosszal és 58-as kémiával a SOTE kivételével idén mindenhová bekerültem volna. :/ Remélem nem változik sokat jövőre a ponthatár.

Egyébként az a vicces, hogy én a szíves feladatot tavaly azzal a gyenge tudásommal egész korrekten megcsináltam. :D Most mikor ismételtem sokkal többet szenvedtem vele. Nálam tavasszal az esszé volt nagyon szörnyű, rengeteg pontot buktam vele. (pedig most így utólag azt mondom rohadt könnyű volt mindkettő, főleg a növényes)

2016. okt. 27. 01:56
 20/46 anonim ***** válasza:

Nanemár, milyen akkor a többi érettségid átlaga? :D Mert nekem a biosz 72 lehúzta 83-ra. Csináltál egy közepet egy ötödik tárgyból? Én most angolból újraérettségizek, mert elsőre csak 83 lett, és ha ezt most megcsinálom 90 fölé, plusz két pontot kapok.

Irigyellek. Én négy tárgyat emelten tanultam meg szívtam matekból, na de nem mentegetem magamat, 12 pontot vesztek a jegyekkel, és mivel elég kiegyenlített az emeltek eredménye, az orvosin talán tényleg erősen számítanak a jegyek. Ha kitűnő lennék, elég lenne egy nyolcvanas biosz, és bent vagyok mindenütt, ami azért sokkal emberségesebb. :/

2016. okt. 27. 02:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!