Volt ma valaki biosz emelt érettségin? Hogy ment?
Hát én nem vagyok annyira elájulva a pontjaimtól a javítókulcs láttán xd
Reménykedem azért a szóbelin. Ha nem, akkor tényleg max marad a május.
Én is kb. pont így vagyok vele.
Egyébként, ha ez vigasztal, én a növényesnél rontottam el a sima genetikásat, pedig imádom a genetikát, és a legnehezebb feladatok is nagyon jól szoktak menni belőle. :( Nem figyeltem, és benéztem a kérdést. :S
Nem akarom ezt a holnapi napot... Annyira masszívan él az emlékezetemben, hogy elsőre is azt hittem, hogy 75 körül lesz, és kiderült, hogy 65 pontot kaptam, és hogy mennyire összedőlt bennem a világ, és annyit tanultam erre az érettségire, hogy nem vagyok rá felkészülve lelkileg, hogy holnap ugyanez megtörténjen újra. :( Tudom, tudom, ha orvosis leszek, annyit fogok bukni, amennyit nem szégyellek, de tényleg érzem már a gyomorgörcsöt, és szörnyű.
Sok szépet mindenkinek holnap! :)
Nyugi, minden jó lesz! :)
Különben sincs veszve még semmi a holnapi nappal, egyrészt ugye lehet javítani a szóbelivel, másrészt meg májusban újra meg lehet próbálni. Én nem izgulok, de azért reménykedem a legjobbakban. Bár nekem tutira május lesz belőle. :(
Naa, neked meg én próbálom sugározni a pozitivitást. :)
Az a baj, hogy nekem mindenképpen 85 százalék kell, ahhoz meg maxpontos szóbeli kéne, és lassan már abban se vagyok biztos, hogy a 75 meglesz. Ijesztő, mert ahogy számolgatom, hogy mivel lehet még meg, arra jutok, hogy a legkevesebb rontás is kb mínusz egy-két százalékot jelent, és nekem tényleg kb muszáj, hogy nyolcvanöt felett legyen, mert nagyon nem bízom a kémiában, és a végén még nem fognak felvenni. Meg annyira úgy éreztem, hogy mindent megtanultam, szóval valahogy törés lenne azzal szembesülni, hogy nem sikerült. :/
Ehh, nem fogok aludni az este, pedig még tanulnom kéne szóbelire.
Mindenkire gondolok most, ha kellemes meglepetés érte, ha nem. :) Senkit nem ismerek személyesen, de mindenki aki olvassa, és izgul miatta, megérdemli, és meg is tudja csinálni, és nagyon remélem, hogy összejön neki minden, amit csak eltervezett. :)
(a stressz kihozza belőlem a creep béketündért, de komolyan gondolom, küldök egy csomag sikert és szerencsét mindenkinek)
Haha, aranyos vagy! :D
Engem egyébként nem ért meglepetés, kb. annyi lett, mint amennyire számítottam. De egy 36-40 pontos szóbelivel, meg egy hasonló kémia érettségivel szerintem simán be tudnék kerülni, de azért jobb biztosra menni, így én májusban újra fogom írni azért (kivéve, ha maxpontos szóbelim lesz, de azt azért nagyon kétlem :D), nehogy az legyen aztán, hogy pont 1-2 ponttal csúszok le.
Benneteket ért meglepetés? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!