Mit csináljak, ha nem akarok a mostani iskolámba járni? (középiskola)
Most vagyok 10.es! Egy faluban jártam általánosba ahol lakom! De itt van szakközép is, valami nagyon hulye szakma amivel kb. semmire se megyek, csak annyi, hogy van egy szakmám! Na mikor kijartam a 8.at elhatároztam, hogy elmegyek ebbol a suliból...
Így is tortent jott velem a barátnőm is! (Egyedul nem bírnám a sulit) Ott össze-vissza kellett buszozni és a barátnőm nem bírta!Vissza jott ebbe a rossz suliba (ami egy hányadék) Hát én is vissza jöttem, mert én egyedül nem bírnék járni, nem bírnám ,ismerem magam...
Mar ez a 2.éve, hogy ise járok és még lenne 1 év, hogy végezzék de már nem birom...
A barátnőm elmegy másik suliba, ha vége ennek az évnek...
Anyám meg engem nem enged...
Szval, ha végeztem én már nem akarok iskolába járni egyedul mert nem birom...
Anyu nem érti meg, hogy NEM FOGOK ISKOLÁBA JÁRNI, HA MOST NEM IRAT KI ÉS IRAT BE EGY NORMÁLIS ISKOLÁBA!! Ha betoltom a 16 ot ott fogom hagyni, vagy ha nem 1 szakmám lesz, ami nem ér semmit! Úgy érzem, hogy az életem szart se ér!
15/L
1. Tudod hányan járnak egyedül suliba? Gáz, hogy ennyire függsz a barátnődtől, hidd el ő sem az alapján választja meg a suliját, hogy te mit szeretnèl.
2. Ha elkezdenèl barátkozni akkor nem kellene a barátnőd után futnod mint egy pincsinek.
3. Nem csodálom, hogy a szüleid beintettek ha kb.èvente váltogatod a sulidat mert neked semmi sem jó.
4. Hagyd ott nyugodtan a sulit, majd rájössz, hogy be kell fejezned ha 10 osztállyal (8 általános) nem kellesz sehova.
Már egyszer beíratott egy normális iskolába, de feladtad.
Mit értesz az alatt, hogy ne bírtad? Nem tudsz önállóan közlekedni vagy tanulni?
Többször ismételed, hogy nem bírod, de nem érthető, hogy mit nem bírsz.
Figyu faluból tok rossz egyedul bejárni ,buszozni ,ráadásul letesz valahol a busz azt sem tudom hol vagyok...
A barátnőm sem egyedul megy... Van az uncsitesoja aki ebbe a suliba most járja ki a 8.at es egyutt mennek... maskepp a barátnőm se menne
Na jó, akkor most neked figyu. Én is faluból járok városba suliba (jó, össz-vissz 4-5 km a távolság) és egyedül közlekedek oda 14 éves korom óta.
Amúgy 8 általánossal semmire nem mész, olyan nincs hogy nem akarsz tanulni meg iskolába járni. Vagy menj estire ha utálod azt a sulit ahova jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!