Mit mondjak, hogy ma ne kelljen suliba mennem?
Tudom, de nem oldódnak meg. Minden hétre találnak valamit. Amúgy lány vagyok...
13/L
11-e vagyok ismét. Fiam iskolát vált, ma közölte.ráadásul szakvizsgát kell tennie -10-es- mert homlokegyenest ellenkezőt fog tanulni..:)
Ma mentél suliba? :) apud mit szólt..
Kedves utolsó!
13-án nem voltam suliban, gyosan kitaláltam valamit. Nagyon szépen köszönöm, a többi kommentelőnek is.
Apu nem mondott rá semmit, hisz "beteg" voltam.
No, még szerencse hogy apud jófej.../13-as voltam/
Fiam mégse megy új suliba. Ő is "beteg" volt most kedden.:D
... :)
Nekem nagyjából megoldódni látszanak a dolgok...
Mindig inkább a b-sekkel vagyok, velük pedig jól megvagyok. :))
Mindenki olyan őrülten dilis, meg értik a poént, és nem olyan bukók, mint az osztályom...
De ezek szerint te is az a jó fej apuka vagy, ha ilyen vagy a fiaddal, hogy ha egyszer tudod, hogy "beteg".
De ne is eröltetsd neki, ha nem akar menni, hidd el, rosszabb lesz.
:)) Én nem apuka, anyuka vagyok!..:)
És igen, imádom a fiam, egyedül nevelem hat éve..
Vannak dolgok amik maguktól megoldódnak, bár nem vagyok híve a kivárásnak én sem..talán jövőre normálisabbak lesznek, utolsó év..:)
:)
Bocsi,nem tudtam... ^.^
Én sem nagyon, de miután a "mindenbe belekötök, beleszólok" osztálytársamnak beverték az orrát, 3-szor felpofozták, és csütörtökön a foúk elmondása szerint "valami véletlen folytán" eltört az ujja.
(Ezek szeptemberben kezdődtek, nem mind egyszerre, ezek között hetek-napok teltek el.)
Semmi baj!! :D Azért nem kéne hagyni hogy egymást verjék a diákoknak jogai is vannak /kivételesen nézzük ezt az oldalát is.../ pl. a tanuláshoz! Így nem lehet tanulni! Hány szülőin volt ez a téma nálunk is volt verekedés de az alsóban. Ceruzát belevágta a hátába. stb. egy-két-három ember csinálja a balhét mindig lesznek ilyen gyökerek sajnos. Sajnállak. Beszélni kéne fogjatok össze a normálisabbakkal és a szülők beszéljenek az ofővel!! Lehet rendkívüli szülőit is tartani.. Ez nem állapot!!
De tényleg.. az ofőnek is dolga hogy rendet tartson..
Tudod évekig az igazgató nem volt "munkáltató" tehát a tanárok felett nem volt "uralma" v. a diákok felett..de idéntől ez változott. Talán most ők is jobban oda tudnának hatni! az ilyen gyerekeket el kell tanácsolni.:(
Majd írd meg van-e valami eredmény, jó?
Ne vegyétek félvállról mert magától ez nem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!