Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit mondjak, hogy ma ne...

Mit mondjak, hogy ma ne kelljen suliba mennem?

Figyelt kérdés
Tudom mi a vélemény egy csomó felnőttnek erről, de nem akarok bemenni. Nem írunk dolit sem, nem lesz ma felelés, de már nem bírom idegekkel a sulit. Se a padtársamat, aki mindenkinek beszólogat, ezért is fáj állandóan a fejem, az ofő nem enged átülbi máshova, de mivel vele nincs órám, ezért átmentem kb. 2-3 hétre a leghátsó padra (mert ott volt üres hely) de észrevette és mindig ezzel csesztetett az ofő, mellesleg az osztálytársaim is. Nit mondjak, hogy ne kelljen bemennem??

2016. okt. 12. 09:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
5-ös voltam /válaszoló/ de ez így nem maradhat. Nem is lehet mindig menekülni bár jó lenne..fiamnál is voltak ilyen problémák másik héten már megoldódtak. Nehéz, tudom, főleg a fiúknak..amúgy a diáknak is vannak jogai /tanuláshoz, stb./ nem kéne annyiban hagyni hamár az ofőd ilyen paraszt /már bocsánat/.....
2016. okt. 12. 13:19
 12/21 A kérdező kommentje:

Tudom, de nem oldódnak meg. Minden hétre találnak valamit. Amúgy lány vagyok...

13/L

2016. okt. 12. 15:16
 13/21 anonim válasza:
Szia hasonló volt nekem is ugye úgy illeszkedtem be hogy lealacsonyodtam az értelmi szintjükre és visszaszóltam de még mindig nem vettek be a "menőkhöz". Én is hetedikes vagyok szóval még két év szenvedés , ugye két iskola van a körzetünkbe az eggyik egy kisegitő iskola a másiknál pedig már most a létszám fölött vannak az osztályok szóval oda sem mehetnék az évfolyamon az A osztályból nem jövök ki jól senkivel és bevallom nem szivesen mennék oda a C osztály ugyanez. SOK SIKERT A TOVÁBBI KÉT ÉVHEZ
2016. okt. 12. 21:41
 14/21 anonim ***** válasza:

11-e vagyok ismét. Fiam iskolát vált, ma közölte.ráadásul szakvizsgát kell tennie -10-es- mert homlokegyenest ellenkezőt fog tanulni..:)

Ma mentél suliba? :) apud mit szólt..

2016. okt. 13. 13:53
 15/21 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

13-án nem voltam suliban, gyosan kitaláltam valamit. Nagyon szépen köszönöm, a többi kommentelőnek is.

Apu nem mondott rá semmit, hisz "beteg" voltam.

2016. okt. 20. 06:35
 16/21 anonim ***** válasza:

No, még szerencse hogy apud jófej.../13-as voltam/

Fiam mégse megy új suliba. Ő is "beteg" volt most kedden.:D

... :)

2016. okt. 20. 10:36
 17/21 A kérdező kommentje:

Nekem nagyjából megoldódni látszanak a dolgok...

Mindig inkább a b-sekkel vagyok, velük pedig jól megvagyok. :))

Mindenki olyan őrülten dilis, meg értik a poént, és nem olyan bukók, mint az osztályom...

De ezek szerint te is az a jó fej apuka vagy, ha ilyen vagy a fiaddal, hogy ha egyszer tudod, hogy "beteg".

De ne is eröltetsd neki, ha nem akar menni, hidd el, rosszabb lesz.

2016. okt. 20. 20:24
 18/21 anonim ***** válasza:

:)) Én nem apuka, anyuka vagyok!..:)

És igen, imádom a fiam, egyedül nevelem hat éve..

Vannak dolgok amik maguktól megoldódnak, bár nem vagyok híve a kivárásnak én sem..talán jövőre normálisabbak lesznek, utolsó év..:)

:)

2016. okt. 21. 13:50
 19/21 A kérdező kommentje:

Bocsi,nem tudtam... ^.^

Én sem nagyon, de miután a "mindenbe belekötök, beleszólok" osztálytársamnak beverték az orrát, 3-szor felpofozták, és csütörtökön a foúk elmondása szerint "valami véletlen folytán" eltört az ujja.

(Ezek szeptemberben kezdődtek, nem mind egyszerre, ezek között hetek-napok teltek el.)

2016. okt. 22. 10:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Semmi baj!! :D Azért nem kéne hagyni hogy egymást verjék a diákoknak jogai is vannak /kivételesen nézzük ezt az oldalát is.../ pl. a tanuláshoz! Így nem lehet tanulni! Hány szülőin volt ez a téma nálunk is volt verekedés de az alsóban. Ceruzát belevágta a hátába. stb. egy-két-három ember csinálja a balhét mindig lesznek ilyen gyökerek sajnos. Sajnállak. Beszélni kéne fogjatok össze a normálisabbakkal és a szülők beszéljenek az ofővel!! Lehet rendkívüli szülőit is tartani.. Ez nem állapot!!

De tényleg.. az ofőnek is dolga hogy rendet tartson..

Tudod évekig az igazgató nem volt "munkáltató" tehát a tanárok felett nem volt "uralma" v. a diákok felett..de idéntől ez változott. Talán most ők is jobban oda tudnának hatni! az ilyen gyerekeket el kell tanácsolni.:(

Majd írd meg van-e valami eredmény, jó?

Ne vegyétek félvállról mert magától ez nem lesz jobb.

2016. okt. 24. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!