Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit mondjak, hogy ma ne...

Mit mondjak, hogy ma ne kelljen suliba mennem?

Figyelt kérdés
Tudom mi a vélemény egy csomó felnőttnek erről, de nem akarok bemenni. Nem írunk dolit sem, nem lesz ma felelés, de már nem bírom idegekkel a sulit. Se a padtársamat, aki mindenkinek beszólogat, ezért is fáj állandóan a fejem, az ofő nem enged átülbi máshova, de mivel vele nincs órám, ezért átmentem kb. 2-3 hétre a leghátsó padra (mert ott volt üres hely) de észrevette és mindig ezzel csesztetett az ofő, mellesleg az osztálytársaim is. Nit mondjak, hogy ne kelljen bemennem??

2016. okt. 12. 09:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
57%
Mennyit meséltél el a szüleidnek abból, hogy ennyire utálod a sulidat? MErt az, hogy ma nem mész be, nem oldja meg a holnapi, a holnaputáni és azutáni napok szarságait. Elmondtad, hogy miért fáj a fejed? Hogy mennyire utálod ezt az egészet?
2016. okt. 12. 09:27
 2/21 anonim ***** válasza:
0%

Elmúlt 9, szerintem már rájöttek, hogy ma nem mész.

Azon gondolkodj el, hogy ez szerinted mennyire tartható állapot? Vagy ha ma nem mész, holnapra elfelejtenek piszkálni? Ugyan már!

A padtársadnak szólj vissza, és szívasd meg. Hamar le fog szokni, hogy ő piszkáljon, de ha hagyod magad, és elmenekülsz, akkor folytatni fogja. Ez addig jó buli, amíg csak neked kellemetlen, ő meg élvezi.

Másrészt olyan nincs, hogy a sulit nem bírod idegekkel, érdekes, mindenki más kibírja.

2016. okt. 12. 09:28
 3/21 anonim ***** válasza:
62%

"Másrészt olyan nincs, hogy a sulit nem bírod idegekkel, érdekes, mindenki más kibírja."

Nem, más sem bírja. Nézd meg azt a sok idegbeteg felnőttet, akik lettek belőlük. Én is egy vagyok közülük. Annyi sérülést okozott a suli, hogy felsorolni is nehéz. Ha szar, akkor meg pláne sokat tud ártani. Ma lógsz, ez rendben van, de holnap mi lesz?

Beszélj a szüleiddel, hogy nem érzed jól magad!

2016. okt. 12. 09:31
 4/21 A kérdező kommentje:

A szüleim elváltak, apámmal élek ő ilyenkor dolgozik, nincs itthon. Anyám kb. 200 kilóméterre lakik innen, ő nem tud mit csinálni. A tesóm suliban, a másik 2 tesóm most dolgozik. Egyedül vagyok itthon.

"Szólj vissza a padtársadnak"

Ez azért nem megy, mert nem nekem szól be. A multkor beszólt, le k_rva anyázott, felpofoztam, azóta hozzám nem szól... De nem birom már, hogy a tesi tanár velem szívózik, az ofő meg tavaj óta pikkel rám mert nem értettem a magyart (ő volt a magyar tanárom, és miközben mi írtunk, közben magyarázott. Mondtam már neki, hogy ha írok, nem tudok figyelni. Erre a válasza annyi volt, hogy "próbáld meg." de mindig.) az osztalytársa meg rám akarták kenni, hogy órán telefonozok. Miért is? Hmm... Ja igen. Mert a TANÁR kérdezte tőlem, hogy mennyi az idő, és a teremben nincs óra. Megnéztem telefonon, megmondtam, ebből az lett hogy "matek órán telefonozott." na kössz.. Az ilyennek nem tudok mit csinálni. De tudom, hogy a tanár is tudja mi az igazság, de az osztálytáraimat ez nem érdekli, mert hát persze, és mivel ezt nem tudom elmondani minden egyes tanárnak, akiknek ők ezt elmondják, így most én vagyok a rossz... Ennek nem tudok mit csinálni...

Apámnak már mondtam, hogy nincs lelki erőm menni, de nem ért meg... Mit tegyek??

2016. okt. 12. 09:53
 5/21 anonim ***** válasza:

Nincs ott iskolapszichológus? Válts osztályt/iskolát ha nincs remény. Van egy 17 éves fiam ő is hasonló miatt nem akart bemenni. szinte ugyanezeket írta.Nem tudsz beszélni igazgatóhelyettessel vagy a dirivel? Ez nem normális hogy más hülyegyerek miatt kelljen menekülni..

itt a baromja kivágott egy széket az ablakon.De mindig van valami mutatványa a majomnak. Sajnállak..

2016. okt. 12. 09:59
 6/21 A kérdező kommentje:

"Válts osztályt/iskolát"

Masik iskola nincs, csak egy. Vagyis kettő, de oda... Nem vagyok fajgyűlölő, de az cigány iskola, és oda tuti nem... A másik suli, az meg messze van. De egyszer felhoztam a suliváltás témát apámnál é erre a válasza: "már csak 2 éved van itt, kibirod" (ezt úgy értette, hogy ugyebár én 7.-es vagyok,szóval ez, meg a 8. évem. Utána megyek a középsuliba, leérettségizek, és leteszem a veldéglátóipari szakmát, és utána talán egyetem, az egyetemen pedig ügyvédnek tanulok, és közben pedig mivel meglesz a vendéglátóim, tudok dolgozni az egyetem mellett.)

De 2 év?? Ezekkel a b_rmokkal? (Elnézést a szóért..)

Az évfolyamon még 3 osztaly van.

A 7.b osztály:

Ida szivesen átmennék, de apán tuti nem iratna át.. :/

7.c osztály:

Utálok szinte mindenkit ott, szóval nee..

7.d osztály: ismételten.. Nem vagyok fajgyűlölő!, de.. az az osztály 80%-a cigány, a maradék 20%-ból 5% normális, a többi pedig az a verekedős, vagy csak nem szimpi..

A 7.a pedig a mi osztályunk. A b-sek mindig is a normálisak voltak, de az a-sok a gyerekesek.. Komolyan.. A fiuk szünetben az udvaron "fogócskáznak" és egy normális szó nem hagyja el a szájukat... -.-"

2016. okt. 12. 10:12
 7/21 A kérdező kommentje:
És nincs iskola pszichológus.
2016. okt. 12. 10:13
 8/21 anonim ***** válasza:

Ha van egy osztály az évfolyamodban, ahová szimpatikus, rendes gyerekek járnak, beszéljetek az igazgatóval.

Apádnak meg nem nagy teher, akárhogy tiltakozik, hiszen ugyanabba az iskolába járnál.

Én végigszenvedtem az egész általános iskolát. Örülök, hogy onnan már senkivel nincs dolgom.

Engem csak azért nem engedtek át a másik osztályba, mert a miénk volt az erősebb osztály és én jó tanuló voltam.

Ha nyolcadikos vagy, vigasztaljon az a tudat, hogy ebben az évben már sokkal kevesebbet kell foglalkoznod az osztálytársaiddal.

Felvételizni fogsz, el kell döntened melyik iskolákat jelölöd meg... És ezek sokkal izgalmasabb dolgok, mint sírni azon, hogy milyen hülyék veled az osztálytársaid. Látom, vannak terveid. Ezekre koncentrálj!

Én is sokat szenvedtem általánosban, de az idő előrehaladásával rájöttem, hogy semmi jót nem tett hozzá az életemhez, így érdemesebb inkább elfelejteni. És most...nagy eséllyel operaénekes leszek.

Ez sokkal több energiát megér, mint az örökös búskomorság.

2016. okt. 12. 11:12
 9/21 A kérdező kommentje:
Esetleg félévkor át tudok iratkozni, de én nemetes vagyok, a többi osztály az évfolyamon pedig mind angolos. Szóval nyelvvizsgát kellene letennem, de angolul 10-ig nem tudok elszámolni, és a kiejtések nem mennek.
2016. okt. 12. 11:22
 10/21 A kérdező kommentje:

És 7.-es vagyok. A sulit pedig már kivalasztottam, és valószínűleg a szegedi egyetemre fogok menni.

Sok sikert az operához! :))

2016. okt. 12. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!