Milyen irányban lenne érdemes továbbtanulnom az alábbi érettségi eredménnyel?
Figyelt kérdés
Magyar 95
Matek 70
Törtènelem 80
Angol 95
Földrajz 70
Mindegyik középszinten
Tudom, hogy ez alapján nem lehet konkrètan eldönteni, de kíváncsi vagyok, mások milyen irányt javasolnának ennyi informàció birtokában.
2016. okt. 5. 20:14
1/3 anonim válasza:
1 emelt mindenképpen kell, ha tovább akarasz tanulni + nyelvvizsga is kell
2/3 A kérdező kommentje:
Nyelvvizsgám már van, viszont emeltet nem tudom az angolon kívül miből tehetnèk (mert ugye akkor ugrik a nyelvvizsga pontom)
2016. okt. 5. 20:56
3/3 anonim válasza:
Magyar szak? Anglisztika? Főleg ha angolból emelteznél. Amúgy inkább valamilyen humán szak lenne jobb, főleg ha 70%-os a matek meg a föci érettségiből se az jön le, hogy mérnöki/infós/gazdasági/orvosi vonal annyira érdekelne. Jog talán még. Ennyi infó alapján kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!