Keresztfélév egyetemi bukás esetén?
Figyelt kérdés
Ha első félévben megbukok egy tantárgyból, amire épül egy második, akkor pontosan mit jelent a keresztféléves tárgyfelvétel?
Ugyanúgy lesznek tartva órák amire bekell járnom?
A tantárgy pedig amit nem tudtam felvenni, azt mikor fogom lehallgatni? Mivel a második félévben nem tudom felvenni, de első félévben meg úgysem indítják. Az is keresztfélévesben lesz?
2016. okt. 5. 19:13
1/3 anonim válasza:
Amennyiben vizsgával záruló tárgy és van aláírásod, de csak a vizsga nem sikerül, akkor nem kell órákra járnod, csak vizsgáznod belőle. Ha nincs aláírásod, akkor az órákat is látogatnod kell.
Ha a ráépülő tantárgy nincs "neki kereszten", azaz őszi félévben nem indul, csak tavaszi félévben, akkor a legközelebbi tavaszi félévben tudod felvenni (neked 4. félév).
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor ezek alapján, az összes ráépülés neki elvan csúszva egy picit, így nekem is elcsúszik ha megbukok, 1 félévvel?
2016. okt. 5. 19:59
3/3 anonim válasza:
Hát, ha a ráépülő tárgyra is épül egy harmadik tárgy, akkor a harmadik tárgyat már felveheted az ötödik félévedben, onnantól egyenesbe kerülsz megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!