Milyen tárgyakból buktál meg életed során?
Középsuliban, matekból, félévkor.
Aztán sikerült annyira felhozni magam,hogy éppen négyes lett az érettségim :D
Gimiben félévkor rajz és ének.
Egyetemen római jog II és latin, illetve volt pár amin csak beírattam az egyest, de később amikor készültem rájuk meglett minden.
Matek szigorlat 1x, Szilárdságtan 2x, Elektrotechnika 1x, Anyagtudomány 1x többi elsőre meglett.
Utána amikor javítottam:
Matek szigorlat jeles, Szilárdságtan közepes, Elektrotechnika elégséges, Anyagtudomány közepes.:)
soha nem buktam meg , de volt amivel sztenderd problémám volt világéletemben , kémia biológia földrajz
ezek miatt voltam mindig 4.2 általánosban és gimiben is , nem sok minden változott, legfeljebb a tanár nem nem értette, én pl matekból fizikából nagyon jó voltam, és ugyanaz tanította, és marhára nem értette mért vagyok kémiából pl béna meg ilyesmi., mindegy nem buktam meg de kegyetlen volt összeszedni valami normális jegyet , pedig ezek reál tantárgyak, hát az egyik ment a másik meg nem :d
Középsuli 10. évvége matekból
Pótvizsgán átmentem, így mehettem 11.-be. Matekérettségim 3-as lett.
Soha többet semmi másból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!