Érettségi 2010. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Sztetek milyen lesz/ mire lehet számítani az idei érettségin? Tudom, h semmi konkrétat nem lehet tudni, csak hasznos 5leteket várok).
Akik most mennek, nincsenek befosva? Vagy csak én vok ezzel így??:)
2010. ápr. 24. 00:08
11/17 anonim 

válasza:

nálunk is kb az osztály fele nem érte el a 20%ot matek próbaérettségin
na majd meglátjuk mi lesz
sok szerencsét mindenkinek! az elkell majd
12/17 anonim 

válasza:

Én azt ajánlom, hogy ha csak kettes kell matekból, akkor nézzétek át az alapfogalmakat. Pl. mi az a logaritmus, akkor mértani, számtani sorozat stb.
Majd oldjátok meg az összes korábbi matekérettségi feladatsor könnyebb részét. Nézzétek át a függvénytáblát, hogy mik vannak benne és hol.
Én így csináltam, és majdnem négyes lett a matekom, pedig csak a kettesre hajtottam.
13/17 anonim 

válasza:

hát, én 3masra hajtok, de a tegnapi eredmény szerint nem lesz belőle semmi :(
14/17 anonim 

válasza:

én hármast szeretnék minimum matekból, de ahhoz nagyon oda kell magamat tenni
16/17 A kérdező kommentje:
+ másik kib*szás sztem a javítókulcs...hihetetlen mik miatt húznak le pontokat..és itt gondolok mind3 tantárgyra..:S sokszor nem egyértelműen teszik fel a kérdést.de azért totózzam ki h pontosan mit akarnak..elég gázos
2010. ápr. 24. 19:41
17/17 anonim 

válasza:

Igen... Az is gáz, hogy a százalék is számít, szal nem mindegy, hogy 81%-os, vagy 94%-os ötöst hozol össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!