Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi esetről? (informatika érettségi)

Figyelt kérdés

Belinkelném ide a történetem: [link]

Köszi ha elolvastad. Érdeklődni szeretnék hogy nektek mi a véleményetek erről? Ti mit tennétek?

Mondjuk én még ma de. mindenképp telefonálok az OH-nak az üggyel kapcsolatban, csak kíváncsi vagyok a véleményekre.

Esetleg valakivel történt már hasonló eset vagy tudja v.ki h mi lehet ennek a menete? Szóval hogy mire számítsak?

2011. máj. 17. 10:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ne telefonálj, hanem írj, ajánlott levélként add fel, és várhatod a választ.
2011. máj. 17. 10:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Szabálytalan volt az egész, ha nem gondoskodott az érettségiző hely az általad kért körülményekről, vagy nem tájékoztatott arról, hogy az nem megoldható. Nyugodtan fordul az oH-hoz.
2011. máj. 17. 10:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Amikor én érettségiztem, akkor is volt egy ehhez hasonló botrány. Bár ott tanár nem volt érintett csak diákok. Szerintem az igazgatóval beszélj, neki elvileg érdeke, hogy el legyen tussolva az ügy. Nálunk kifejezetten az volt, hatalmas botrány lett volna, ha kitudódik, hogy mik mennek egy topgimiben... Utólag is meg lehet ezt szerkeszteni, rendszeridő stb. (nem értek hozzá) átállításával, így egy esetleges ellenőrzéskor sem bukna le a kis csapat. Félre ne érts, nem erre buzdítalak, de ebből másképp nem jöhetsz ki jól, új hivatalos érettségit már nem kaphatsz, szóval a felvételidnek is lőttek, ha így maradnak a dolgok.
2011. máj. 17. 11:16
 4/11 anonim válasza:
"szervezői" dolgokkal kapcsolatos panaszt csak aznap 16:00ig tehetsz, úgy tudom. de azért próbáld meg
2011. máj. 17. 13:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Az iskola nagyot hibázott.

Egy tanács: nem az OH-hoz, hanem a helyi kormányhivatal oktatási főosztályához kell fordulnod. Általában kint van a neten a telefonkönyvük.

2011. máj. 17. 13:47
 6/11 anonim ***** válasza:

Na mit mondtak egyébként a telefonban?

Azért a pénzedet kérd vissza. Az iskoláknak nem kötelező pénzt kérniük, úgyhogy megtehetik, hogy visszaadják, ha tényleg nem akarják, hogy nagy ügy legyen belőle.

2011. máj. 17. 15:30
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek! Ma betelefonáltam és beszéltem az iformatika tantárgyi referensével, ő gyakorlatilag semmi hasznosat nem tudott mondani. Elmondtam neki nagyon röviden hogy mi a történet és hogy elég sok szabálytalanság történt a vizsga alatt, de mivel nem kormányhivatalnál hanem az iskolában jelentkeztem az úrjaérettségire, így azt mondta hogy ők ezzel nem tudnak mit csinálni, főleg hogy jegyzőkönyv sincs a történtekről.. Mondta hogy az igazgatóval beszéljek, mert ebben az ügyben ő az illetékes.

Aztán felhívtam az iskolát és beszéltem az igazgatóval hogy mikor tudnánk személyesen beszélni, ha minden igaz akkor holnap 1 órakor megyek be és akkor fogok vele beszélni. Ha nem jutok vele sem semmire akkor max. megyek a helyi hivatalhoz, valami majd csak lesz.

2011. máj. 17. 18:33
 8/11 A kérdező kommentje:
Egyelőre nem is a pénz érdekel hanem az hogy valamit összetudjak hozni.
2011. máj. 17. 18:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Lehetőség szerint az igazgatónak ne említsd meg, hogy nem mentél semmire a hivatallal.
2011. máj. 17. 19:03
 10/11 A kérdező kommentje:

Ezt persze nem fogom megemlíteni, hülye azért nem vagyok. :D

De ha vele sem megyek semmire akkor keresek másik hivatalt.

2011. máj. 17. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!