Mi a véleményetek az alábbi esetről? (informatika érettségi)
Belinkelném ide a történetem: [link]
Köszi ha elolvastad. Érdeklődni szeretnék hogy nektek mi a véleményetek erről? Ti mit tennétek?
Mondjuk én még ma de. mindenképp telefonálok az OH-nak az üggyel kapcsolatban, csak kíváncsi vagyok a véleményekre.
Esetleg valakivel történt már hasonló eset vagy tudja v.ki h mi lehet ennek a menete? Szóval hogy mire számítsak?
Az iskola nagyot hibázott.
Egy tanács: nem az OH-hoz, hanem a helyi kormányhivatal oktatási főosztályához kell fordulnod. Általában kint van a neten a telefonkönyvük.
Na mit mondtak egyébként a telefonban?
Azért a pénzedet kérd vissza. Az iskoláknak nem kötelező pénzt kérniük, úgyhogy megtehetik, hogy visszaadják, ha tényleg nem akarják, hogy nagy ügy legyen belőle.
Köszi a válaszokat mindenkinek! Ma betelefonáltam és beszéltem az iformatika tantárgyi referensével, ő gyakorlatilag semmi hasznosat nem tudott mondani. Elmondtam neki nagyon röviden hogy mi a történet és hogy elég sok szabálytalanság történt a vizsga alatt, de mivel nem kormányhivatalnál hanem az iskolában jelentkeztem az úrjaérettségire, így azt mondta hogy ők ezzel nem tudnak mit csinálni, főleg hogy jegyzőkönyv sincs a történtekről.. Mondta hogy az igazgatóval beszéljek, mert ebben az ügyben ő az illetékes.
Aztán felhívtam az iskolát és beszéltem az igazgatóval hogy mikor tudnánk személyesen beszélni, ha minden igaz akkor holnap 1 órakor megyek be és akkor fogok vele beszélni. Ha nem jutok vele sem semmire akkor max. megyek a helyi hivatalhoz, valami majd csak lesz.
Ezt persze nem fogom megemlíteni, hülye azért nem vagyok. :D
De ha vele sem megyek semmire akkor keresek másik hivatalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!