Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem értem egyszerűen az...

Miért nem értem egyszerűen az olvasott anyagrészt?

Figyelt kérdés

Középiskolában a történelemmel voltam így, akárhányszor elolvastam az adott "leckét" sose maradt meg sok minden a fejemben. Mindig jegyzetet kellett írnom.

Most egyetemen van egy tárgyam, amire kiadtak egy 40 oldalas jegyzetet. Olvasom, olvasom, de nem tudom miről. Idegenszavakkal sincs tele egyáltalán.

Mit csináljak? Jegyzetet írnék, de ekkora terjedelemnél , nem biztos, hogy jó ötlet...

2016. szept. 20. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Húzd alá a lényeget vagy emeld ki szövegkiemelővel.
2016. szept. 20. 19:57
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nagyon van benne felesleg. Szó szerint bármit kérdezhetnek belőle.
2016. szept. 20. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez valami jogi szöveg vagy hasonlóan szó szerint bemagoladnó? Mert akkor be kell seggelni sajnos az egészet.
2016. szept. 20. 21:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Gazdasági tananyag, nyilván ha az ember jobban belegondol lehet a valóéletben is találkozni ezekkel a dolgokkal, de azért ennyire nem tüzetesen. Lassan, de haladok.
2016. szept. 20. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor kitartást! :)
2016. szept. 20. 22:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Jövő hétre kell, de kikészít :D
2016. szept. 21. 15:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Sikerült végül megtanulni, most kaptam megint 30 oldalt :D
2016. szept. 30. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!