Szeritnetek normális, hogy felidegesít a barátnőm?
22 éves.
Idén érettségizett. Van már egy szakmája és érettségije is. Anyukája közel 60 éves és gondolom már unja hogy elkell tartani a lányát és ezért nagyon rossz a viszonyuk viszont a lány fel van háborodva hogy milyen anyja van,hogy kidobná otthonról. A barátja is velük él, bár ő ad bele a kasszába pénzt viszont gondolom ez is sok már a szüleinek. Mikor megmondom barátnőmnek a véleményem akkor kiakad hogy nem állok mellette..de basszus én a szüleivel értek egyet. Nem teljesen normális hogy 22 évesen lébecol otthon. Jól meg is szívtam miatta nyári melóban nem rég. Lusta és nem akart menni dolgozni, pedig ketten voltunk beírva aznapra és ha Ő ugye nem jön akkor én szívom és nekem kell csinálni az ő munkáját is. Én akkor úgy voltam vele hogy befejeztem ezt a barátságot...mert én ilyet sosem tettem volna vele.Mit tegyek vele? Érdemes egy ilyen barátságot megtartani? Már szó szerint idegesítenek a dolgai, és nem tudok vele ezekben egyet érteni.
Szerintetek?
20/L
Igen kérdezte egyáltalán..
Nyilván nem dörgölöm az orra alá ha lesz*ja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!