Szeritnetek ez normális hogy csak most?
Barátnőmmel lassan 1 éve vagyunk együt és 8 hónapja élünk nemi életet.. és eleinte sosem tudtam elmenni barátnőm hüvelyében.. ( ő már nem volt szűz mikor lefeküdtünk..)
kb 1 hónapja tudok benne elmenni végre.. óvszerrel védekezünk..
Ez nomrális? vagy mi lehetett a gond 7 hónapig..:S
jaja, eltud menni:)
látszik rajta, szinte sikít:D
Végig a 8 hónap alatt óvszerrel védekeztetek?
Lehet,hogy óvszerrel nem érezted olyan intenzíven a dolgokat,mint például maszturbálásnál.
igen, igen, végig.. Volt olyan hogy eggy picit az nélkül, max fél percig, de ezt már vagy 5 hónapja csináltuk. Igen óvszer nélkül abban a fél percben majdnem elmentem..:D
Hálistennek nem lett baj mert már látszódna akkor a hasán valami és azóta nem csináltunk ilyet és nem is fogunk csak majd ha egyszer Tabit szed, vagy ha tényleg babát szeretnénk.. de mostmár jó, eltudok menni benne.. eleinte azon gondolkoztam hogy az előző pasijainka nagyobb volt mint nekem, és ezért kitágult, azért nem éreztem annyira... csak mostanra alkalmozkodott az én szerszámomra.. vagy nemtudom, de mostmár happy minden, csak elgondolkoztató ez a dolog..:D ja am masztiztam még nem szexeltünk, néha sűrűbben is..:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!