Másnak is ilyen aki módosított sorrendet? Ez normális? (kép)
Tehát...az a helyzet, hogy feltöltöttem a dokumentumokat amik még hiányoztak, és ez után pedig sorrendet módosítottam.
Egy egész szakot kitöröltem ( ápolási /ANA,ANK/ , igazságügy /ANA/) mivel az ápolási nem érdekel mégsem, igazságügre pedig tuti nem érném el az államit, mivel 320 pontom lett.
Szerintetek jól csináltam mindent? Normális hogy sárga minden? Nem probléma hogy ennyit variáltam? Annyira stresszelek..és senki nem tud kb segiteni úgy igazán, mindenki mást mond.
Hitelesítéssel kapcsolatban sem tudom hogy mi van mert van aki azt mondja kell ezután hitelesíteni, van aki szerint nem.
Tehát akkor most mi az igazság?
Osztásokat mellőzd, csak akkor írj ha tudsz segiteni... Köszi.
ha azokat törölted ki amik valóban nem érdekelnek és az szerepel elől ahova menni akarsz akkor jó minden
törölni tényleg fölösleges volt de whatever
ha nincs hiányérzeted akkor kész vagy és várnod kell csak
nálam is azt írja hogy továbbítva feldolgozásra a módosítási kérelem pedig már napokkal ezelőtt megtettem. ez így megy, várni kell.
egyébént ha rákattintasz a +továbbítva feldolgozásra" cuccra, ott látszik hogy mi volt a korábbi sorrended, és mi az amit szeretnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!