Ez normális, hogy?
Figyelt kérdés
Az szabályos, hogy nem szaktanár tanít nekünk egy tantárgyat? Ha ugyanaz van az osztálytársam dolgozatán és én 2-est ő 4-est kap, azzal az indokkal, hogy biztos én lestem le róla (ami nem igaz mert én segítettem neki). Egyáltalán írathat dolgozatot egy olyan tanár akinek nem is ez a szakterülete?2016. ápr. 12. 14:43
2/6 A kérdező kommentje:
Konkrétan alternatív jövedelemszerzést tanít egy dísznövénykertész tanár.
2016. ápr. 12. 14:51
4/6 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel, ha az igazgató meg engedi akkor már egy matek szakos taníthat magyart is? :D
2016. ápr. 12. 14:57
5/6 anonim válasza:
Pipa vagy a kettes miatt -
Velem is sajnos már előforult,h segítettem valakinek,
aztán a végén én négyest kaptam, a másik meg ötöst
Nem érdemes segíteni
6/6 anonim válasza:
Mivel itt tanit valoszinuleg az igazgato szabad kezet adott neki, magyran ez ellen nem tehetsz semmit. Hogy te kettest kaptal a padtarsad meg negyest ez azt jelenti h ne segits neki tobbet. Nem te fogsz erettsegizni helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!