Modelliskolába szeretnék járni! Milyen lehetőségeim vannak?
Budapesten melyik modell iskolák vannak, és árba kb. hogy vannak? Nem szeretnék túl drágába menni, mindegyik 100ezer felett van? És egyáltalán mit érdemes ezekről a sulikról tudni?
bocsi a sok kérdésnél, de kezdő vagyok ebben, és nagyon szeretnék egy ilyen suliba járni :)
Még egy kérdés: 15 éves vagyok, még időben vagyok? :$
előre köszönöm a válaszokat
először is milyen modell szeretnél lenni? Kifutókon,vagy esetleg címplapokon?
ha kifutón akarsz érvényesülni akkor minimum 172 cm-nek kell lenned,ha pedig csak fotó modell akarsz lenni,akkor baromi különleges arcodnak kell lennie.Ugyanis,ha nem látnak benned fantáziát,akkor csak kifizettetik veled aportfóliódat,aminek ára min.100.000ft,és besüllyeszik a képedet a többi kb 2000hozzád hasonló jelentkező közé.Nagyon fontold meg a dolgot,hidd el érdemes.Megspórolsz rengeteg pénzt vele.Amúgy ha látnak benned fantáziát szinte azonnal lecsapnak rád,akkor nem kell felesleges modelliskolákat fizetgetned,de ennek kicsi az esélye,mondom adottság kell hozzá.Amúgy a koroddal semmi baj,egyáltalán nem késtél el,még 18 évesen sem lennél elkésve.
hát őszintén megmondom hogy még én se tudom
csak egyszerűen annyira vonz ez az egész :)
Sajnos a 170 cm-t is alig-alig érem el
ismerőseim szerint szép arcom van, tudom h az ő véleményük kevés ehez :S
annyira kipróbálnám magamat
amúgy ilyen válogatások nem szoktak lenni? úgy lehet hogy jobban megérné a dolog nem?
köszönöm a választ :)
természetesen nem csak ez a célom
5ös tanuló vagyok, a másik álmom a jogi kar
csak érdekel ez az egész, és nagyon kiszeretném próbálni :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!