Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Modelliskolába szeretnék...

Modelliskolába szeretnék járni! Milyen lehetőségeim vannak?

Figyelt kérdés

Budapesten melyik modell iskolák vannak, és árba kb. hogy vannak? Nem szeretnék túl drágába menni, mindegyik 100ezer felett van? És egyáltalán mit érdemes ezekről a sulikról tudni?

bocsi a sok kérdésnél, de kezdő vagyok ebben, és nagyon szeretnék egy ilyen suliba járni :)

Még egy kérdés: 15 éves vagyok, még időben vagyok? :$

előre köszönöm a válaszokat

2010. ápr. 16. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:

először is milyen modell szeretnél lenni? Kifutókon,vagy esetleg címplapokon?

ha kifutón akarsz érvényesülni akkor minimum 172 cm-nek kell lenned,ha pedig csak fotó modell akarsz lenni,akkor baromi különleges arcodnak kell lennie.Ugyanis,ha nem látnak benned fantáziát,akkor csak kifizettetik veled aportfóliódat,aminek ára min.100.000ft,és besüllyeszik a képedet a többi kb 2000hozzád hasonló jelentkező közé.Nagyon fontold meg a dolgot,hidd el érdemes.Megspórolsz rengeteg pénzt vele.Amúgy ha látnak benned fantáziát szinte azonnal lecsapnak rád,akkor nem kell felesleges modelliskolákat fizetgetned,de ennek kicsi az esélye,mondom adottság kell hozzá.Amúgy a koroddal semmi baj,egyáltalán nem késtél el,még 18 évesen sem lennél elkésve.

2010. ápr. 16. 19:23
 2/6 A kérdező kommentje:

hát őszintén megmondom hogy még én se tudom

csak egyszerűen annyira vonz ez az egész :)

Sajnos a 170 cm-t is alig-alig érem el

ismerőseim szerint szép arcom van, tudom h az ő véleményük kevés ehez :S

annyira kipróbálnám magamat

amúgy ilyen válogatások nem szoktak lenni? úgy lehet hogy jobban megérné a dolog nem?

köszönöm a választ :)

2010. ápr. 16. 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
azokra nem érdemes elmenni.Városonként szokott ilyen válogatás lenni álatlában a free faces-nél...de ott minden második lányt visszahívnak ...csúnyákat..még csúnyábbakat, portfóliót csináltatnak velük és modelliskolába járatják őket..és azok meg elhiszik,h lehetnek modellek..Igazából Budapesten,nagyobb,nevesebb modellügynökségeknél érdemes kipróbálnod magad, ha elég önszántad van és természetesen ott is vannak ilyen válogatások.Rá kell keresni neten,minden ki van írva.
2010. ápr. 16. 19:52
 4/6 anonim ***** válasza:
ha ennyi eszed van menj modelliskolába..azt majd jól pofáraesel..
2010. ápr. 16. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Inkább tanulj valami értelmeset (pl. egy szakmát vagy érettségire).
2010. ápr. 17. 06:48
 6/6 A kérdező kommentje:

természetesen nem csak ez a célom

5ös tanuló vagyok, a másik álmom a jogi kar

csak érdekel ez az egész, és nagyon kiszeretném próbálni :$

2010. ápr. 17. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!