Érettségivel kapcsolatban! Milyen lehetőségeim, jogaim vannak?
A kérdésem az lenne, hogy lehetséges-e egy emelt érettségit eltolni későbbre, pl. a következő érettségi időszakra (ősz). Már évekkel ezelőtt mindenből érettségiztem. Most szintemelőre jelentkeztem töriből, csak annyira közbe jöttek a dolgok, hogy nem fogok tudni felkészülni egy hónap alatt.
Természetesen az első dolgom ezzel kapcsolatban, hogy holnap felhívom az oktatási hivatalt. De addig is kérném a segítségeteket ezzel kapcsolatban, hogy hallottatok már ilyenről, lehetséges eltolni az érettségit? Milyen jogszabályok léteznek, ami ehhez kötődik? Kiskapuk?
Válasznak akár annyi is elég, ha valaki meg tudna engem erősíteni abban, hogy van lehetőség érettségi (emelt) időbeli elcsúsztatásához.
Bocsi a zavaros mondatok miatt, remélem azért ki lehet belőle venni a lényeget:)
A válaszokat előre is köszönöm:)
Sajnos tapasztalatom nincs...
Az a sejtésem, hogy ha már fizettél, azt nem fogod visszakapni.
De erről tényleg csak az OH tud konkrétat mondani.
Köszi a választ!
A többi pedig kiderül holnap...
köszi az utolsónak a választ:)
Ha külföldi tartózkodásról van szó (+ munka), gondolom azt is igazolni kell?
Felhívtam őket, és mondták, hogy a csop.vezetőt hívjam hétfőn. Nem tudom mennyire bizakodhatok, hogy tudnak-e vmit javasolni...mert fontos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!