Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Előrehozott érettségivel...

Előrehozott érettségivel kapcsolatban lennének kérdéseim?

Figyelt kérdés

1, Miben más egy előrehozott érettségi, mint egy rendes?

2, Több tárgyból is tehetek előrehozott érettségit?

3, Emelt szintű érettségit előre lehet hozni?

2011. júl. 11. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem utolsó év végén csinálod.

2. Igen.

3. Igen.

2011. júl. 11. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Az előrehozott érettségi ugyanolyan mint a rendes. Igazából akkor célszerű ha mondjuk szintemelőzni akarsz, vagy olyan jól megy az adott tárgy és kevesebbet akarsz hagyni majd a rendes érettségidre.(mondjuk ha pl. 6-7 tárgyból is akarsz érettségi vizsgát tenni.) de pl. ha 1,nem sikerül olyan jól mint számítottál akkor a következő vizsgaidőszakban megismételheted a vizsgád.

2,ha akarsz persze, de akkor több tárgyból kell pl. osztályozó vizsgázni is, szóval érdemes meggondolni mennyit válalsz.

3,én úgy tudom azt is tehetsz bár ebben azért nem vagyok biztos

remélem tudtam segíteni (:

2011. júl. 11. 20:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. júl. 11. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az előzőeket csak annyival egészíteném ki, hogy míg nem kapsz érettségi bizonyítványt (azaz érettségizel le mindenből), addig ugyanolyan szinten nem ismételheted meg az érettségit az adott tárgyból. Pl. ha középszinten elrontod, akkor a következő időszakban már csak emelt szinten próbálkozhatsz javítani, középszinten már nem.
2011. júl. 11. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!