Yeti41 kérdése:
Van rajtam kívül még olyan szerencsétlen akinek a e-felvin még nem dolgozták fel minden dokumentumát?
Figyelt kérdés
Én már tiszta ideg vagyok, már több mint egy hónapja feltöltöttem és azóta is rajta ülnek. Tudom hogy elvileg 25-ig van idejük, de ez azért már szemétség eddig húzni.2016. júl. 19. 11:37
11/19 anonim válasza:
mindenesetre a kedves kérdező majd jelezze, ha feldolgozták a dokumentimait, please :)
12/19 A kérdező kommentje:
rendben
2016. júl. 19. 12:54
13/19 anonim válasza:
Nekem pont 12-én dolgozták fel az utolsó dokumentumomat, de a februárban feltöltött nyelvvizsgámon kb. 3 hónapig "ültek"... Szóval ennyi dokumentum feldolgozásához nyilván idő kell, ezt el kell fogadni:S Az mondjuk igaz, hogy lehetne a rendszer szervezettebb is - pl. miért kell 0 ponttal riogatni egy csomó embert, miért nem lehet addig kiírni, hogy feldolgozás alatt?
14/19 anonim válasza:
Annyi diák keres nyári melót, az ilyen adatrögzítéshez tökéletesek lennének. Fel lehetne gyorsítani, szerintem. De persze, ez csak az én fejemben van így, biztosan bonyolultabb, mint gondolom...
15/19 vonószenekar válasza:
Nekem nagyon lelkiismeretesen feldolgozták.
Az általam beírt nyelv helyett azt számolták, ami 2 ponttal többet ért.
Nem gondoltam volna, hogy a bizonyítványt ilyen szempontból is végignézik, hogy segíteni tudjanak.
16/19 anonim válasza:
Én egy régebbi pontszámomat kaptam meg, az új kijavított tantárgyamból a tanúsítványt még mindig nem dolgozták fel, ezért kevesebb pontot ír ki a felvi, mint amennyi valójában.
Azon gondolkodom, hogy mivel pontszámításról lehet felülvizsgálati kérelmet benyújtani elektronikusan, ezért holnap este vagy holnapután írok egyet, mert a kérelmet csak 21-ig lehet belküldeni nekik.
17/19 anonim válasza:
Hol lehet a pontokat látni? Egyébként nekem mindenre azt írták, hogy feldolgozva, szóval remélem minden jó. De a pontjaimat nem tudom, hol lehetne megnézni.
18/19 anonim válasza:
A pontokat a "Jelentkezések és pontszámok" menüpont alatt tudod megnézni!
19/19 A kérdező kommentje:
feltöltötték
2016. júl. 23. 00:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!