Van rajtam kívül még olyan szerencsétlen akinek a e-felvin még nem dolgozták fel minden dokumentumát?
Nekem ma dolgoztak fel mindent.
Így elvileg holnap láthatom a pontomat. Én is idegeskedtem, de nyugi szerintem ma vagy holnap a tiéd is kész lesz.
Biztos vagyok benne, hogy szándékosan nem dolgozzák fel már hetek óta, direkt szívatnak és csak kávézgatnak ahelyett, hogy a (egészen pontosan) 111162 felvételiző papírjain dolgoznának.
Lehetnél egy kicsit türelmesebb is, értem, hogy ideges vagy, de nem csak a te dokumentumaidat kell feldolgozniuk, még bőven határidőn belül is vannak, ha meg véletlenül mégsem csinálnák meg addig (ami nem valószínű), akkor sem múlik rajta a felvételid, olyan a világon nincs, hogy "mi nem csináltuk meg a munkánkat, bumm, szívtál"...
én is eléggé ideges vagyok, mert a tanúsítványom még mindig nincs feldolgozva, amin egy olyan érettségis tárgy eredménye van, ami kötelező a szakomhoz DE a 0 pontot már kiírja nálam mert az érettségis bizimet feldolgozták... azt nem értem, hogy miért nem tudták feldolgozni egyben mind a kettőt?
amúgy az én dokumentimaimon is már hónapok óta ülnek
#8-as! :D :D
én tavaly is felvételiztem, de nem emlékszem, hogy ilyen rendszertelenség és fejetlenség lett volna akkor, mint amilyen most van idén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!