Emelt biológia és kémia/fizika érettségi, írásbeli, végül, kinek hány százalékos lett?
Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 07:58
11/41 anonim válasza:
Azért mert 5 embernek ilyen jól sikerült, attól még nem biztos, hogy mindenki 90% felett írt, sőt szerintem nem ez lesz az "átlagos". 460-ra biztos nem fog felmenni a ponthatár. :) Még ne adjuk fel. :)
12/41 anonim válasza:
Itt az Apáczai komplex term.tud. diákjai valaszoltak?? Vagy a Fazekasosok??
13/41 anonim válasza:
Ha már mindenki ilyen zseni,hozok egy kis változatosságot..én csak bioszból emelteztem,és 62 lett:D
14/41 anonim válasza:
Nekem 92 lett a kémiám. De kémia szakra megyek.
Amúgy várhatóan jó lett mindenhol az egész országban, mert nem volt nehéz. Nekem is lehetett volna 96, de buta figyelmetlenségi hibák miatt sajnos csak 92 lett. :(
Viszont vannak osztálytársaim, akik orvosira mennek. Egyikük 98-as kémiát írt, másikuk 96-osat.
A 98-asnak mondjuk a biosza 86 lett, de a másiknak 94.
És még ketten írtak 93%-ot.
Amúgy nem Fazekas, nem is Apáczai, egy békéscsabai gimnázium diákjairól van szó.
15/41 anonim válasza:
Ja, és a többieknek is 80 fölött van mindkettő, akik orvosira jelentkeztek. Ez kb. 14 embert jelent. De ez csak egy osztály. Másik osztályokban is 80-90-es érettségik voltak ezekből.
De ez a megye legjobb gimnáziuma. A többi iskoláról nem tudok semmit.
16/41 anonim válasza:
Igen , tényleg nagyon jók lettek, sok fog múlni a hozott pontokon...
17/41 anonim válasza:
Ákos, ezek melyik orvosira mennek, nem tudod véletlen? :D
18/41 anonim válasza:
80kémia 80 biosszal mennyi esélye lehet bekerülni jó vitt pontokkal SOTE-ra?
19/41 anonim válasza:
Világosítsatok már fel, hogy mit számítanak a jó vitt pontok, ha úgyis duplázol?
20/41 anonim válasza:
Mondjuk 80 kémia 80 biosz 96 tanulmányi meg 85 érettségi átlaggal sokkal jobbra jön ki mint duplázással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!