Nem tudok dönteni. Gyógyszerészeti vagy orvosi?
Nem azt várom el, hogy itt idegen emberek döntsenek helyettem, csak segítsetek. Szívesen várok olyan válaszolókat akik tudnak nekem mesélni az egyik és a másik szakról is.
Eddig amúgy biztos voltam abban hogy orvosi, a sorrendet is így jelöltem meg (első 4 helyre beírtam az összes orvosit és 5., 6. helyre gyógyszerészt).
De mostanra már elbizonytalanodtam, nem érzem azt hogy én képes lennék elvégezni azt a szakot, nincsenek kötélidegeim. Az ismerőseim nagy része azt mondja, hogy a gyógyszerész jobban illene hozzám. A kémiát nagyon szeretem, szívesen foglalkoznék vele, de a számítások nehézkesen mennek.
Gondolom a gyógyszerészeti semmivel sem könnyebb, de nem tudom.
Tényleg annyira elbizonytalanodtam :(
Kérlek írjátok meg a tapasztalataitokat a szakokkal kapcsolatban, hátha segít a döntésben.
(Július 12-ig még van lehetőségem sorrendet változtatni, szóval addigra meg kéne születnie a döntésemnek :/)
Inkább azon gondolkodj el, hogy később mit szeretnél csinálni.
Inkább egy gyógyszergyárban, patikában képzeled el az életed, vagy közvetlenül a betegellátásban dolgoznál inkább?
Ne azon agyalj, hogy melyiket a könnyebb elvégezni, mert úgy is az a könnyebb, amit szívvel-lélekkel tud csinálni az ember.
Szerintem meg pont, hogy nem nagyon kell másokra hallgatni. Én gimiben azt is megkaptam, hogy akkora oltári nagy paraszt vagyok, hogy semmiképp se menjek beteg emberek közelébe. Érdekes módon szerintem kifejezetten türelmes, empatikus, készséges és kedves vagyok a páciensekkel, és ezt nem csak én gondolom így, hanem ez a visszajelzés is.
Ha betegekkel akarsz foglalkozni, akkor orvosira menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!