Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gyógyszerész szak könnyebb...

Gyógyszerész szak könnyebb valamivel mint az orvosi?

Figyelt kérdés
Pl a számítások mennyire nehezek, minimális logikával meg lehet oldani őket? Meg úgy általában érdekelnének vélemények tapasztalatok a szakról

2016. máj. 27. 09:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem meg nem magyarázok bele semmit, de leírom, hogy miért gondolom azt, amit írtam. Nem a SOTE kiemelésével van a gond. Nem azt írta, hogy a SOTE-t ismeri, arról tud nyilatkozni, vagy hogy a SOTE-n így van, itt ilyen-olyan stb, hanem az "első két év kegyetlen" után írta zárójelben, hogy a SOTE-n olyan. Akkor miért nem a legvégére vagy a legelejére írta? Ebben a formában szerintem a "sotén" rész csak az első két év kegyetlenségére vonatkozik, azért írta pont oda, a mondat közepébe. Ismétlem: ha rosszul értettem, elnézést.
2016. júl. 20. 11:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó, hogy ideOFF-oltál szegény kérdezőnek, csak minek? Azért írta, hogy SOTE-n az első két év brutál, mert arról vannak tapasztalatai. Én sem fogok a SZTE-ről írni, ha egyszer nem odajárok és nincs belelátásom. És teljesen igaza volt a válaszolónak abban, hogy negyedévtől pár nap tanulással simán át lehet menni a vizsgákon (nem azt mondta, hogy ez elég az 5-öshöz, de egy ketteshez/hármashoz legtöbbször simán). Ez speciel farmak szigóra nyilván nem igaz, de a tárgyak többségére igen.

A harmadéves szigorlatokról is annyit, hogy én is brutálisnak éltem meg, de azért, mert 5-ösért mentem mindenből, és nagyon tudni akartam az anyagot. Azok a csoporttársam/barátaim, akik csak át akartam menni a vizsgán, sokkal lazábbra vették a dolgokat, és nyilván tanultak rá, de nem mélyültek el annyira az anyagban.

Tetszik vagy nem, ha valakinek nem az a célja, hogy mindenáron nagyon jól szerepeljen a vizsgákon, az orvosin harmadévtől lazábbra veheti a figurát. Persze benne van a pakliban egy-két bukás, de túlélhető.

Mivel GYOK-ról sajnos én sem tudok nyilatkozni, ezért most én is csak OFF-oltam, amiért elnézést kérek :) Csak már hülyét kapok a "sote vs. vidék" agymenésektől.

2016. júl. 20. 16:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

8as kérdező! nagyon frusztrált lehetsz hogy ennyire kiakadsz a válaszomon :) természetesen úgy értettem ahogy előttem leírták, azért emeltem ki a sotét mivel arról van tapasztalatom, nyilván a vidéki orvosi karok is ugyan ilyen nehezek.

7es kommentelő

2016. júl. 21. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!