Általános orvos szak nyári ápolástani kórházi gyakorlatára kell majd fonendoszkóp vagy sztetoszkóp?
Jézusom bakker. Miért van az, hogy lassan elszégyellem magam, hogy orvosit végeztem, mert az itteni hallgatók akkora felfújt hólyagok, hogy nem szeretném, ha egy lapon említene velük bárki is?
Minden kérdésnél csak a mocskolódás meg a fellengzés megy, hihetetlen.
Kérdező: Én csak harmadévben vettem fonit, amikor már belgyógyászat gyakszira kellett. Az ápolástan gyakon, ha valamihez kellett (pl. vérnyomásmérés), akkor úgy is volt ott az osztályon, azt használtam.
De ha már van, akkor persze, vidd el. Ha olyan kórházba mész, ahol normálisak a dokik, akkor biztosan mutatnak egy két érdekes dolgot, és azzal is gyakorolsz.
Először is: nem kell fonendoszkóp ápolástanra.
Másodszor: mi az, hogy nálad alacsonyabb rendű valaki? Ne haragudj, de a tojáshéj még ott van a fenekeden. Attól, hogy elvégezted az első évet, még nem sokat tettél le az asztalra, viszont ez a hangnem, beképzeltség később sem elfogadható, még egy orvos sem engedheti meg magának. A jobbak nem is teszik, ezt elárulom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!