Májusban emelt bioszt, emelt kémiát írok! Hogy haladtok a felkészülessel? Mennyire kellene megírnotok a két írásbelit, illetve mi lenne a fő cél (egyetem, kar, szak)?
Terv szerint haladok (most már csak ismétlés + egy kevés számolás)
Mivel a hozott pontokkal nincs gond, valószínűleg már a 60% is elég lenne, de remélem, 70% fölött fogok tudni mindkettőből teljesíteni. (Ha meg a 60%-ot sem érném el, meg is érdemelném, hogy ne vegyenek fel.)
Azon kevés szerencsések között vagyok, akik elmondhatják, nem nagyon izgulok:)
Csak hát még az a pár hét azért elég kemény lesz:))
Én októberi érettségire készülök bioszból, kémiáóból pedig jövőre fogok érettségizni. Debrecenbe szeretnék az ÁOK-ra jelentkezni.
Ha esetleg érdekel valakit létrehoztam egy csoportot, a biosz és kémia érettségivel kapcsolatban, hogy segítsünk egymásnak a felkészülésben, osszuk meg a tapasztalatainkat, vagy csak biztassuk egymást :) Letölthető e-könyvek is vannak. Sikeres érettségit kívánok mindenkink!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!