Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rengeteget tanultam az erettse...

Rengeteget tanultam az erettsegikre, megsem sikerult jol. Ha nem vesznek fel szerintem meghalok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2016. máj. 6. 10:10
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Ne dramatizáld túl. Nem te leszel az első és nem is az utolsó, aki nem kerül be.

2. Jövőre újra megpróbálod.

2016. máj. 6. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
56%

Nem fogsz meghalni. Egy évet csúszol max. és ennyi. Tudod az iskola falain kívül is van Világ, Élet és Célok.

Igen, meglehet, hogy nem vesznek fel, meglátod.

De az élet megy tovább. Az, hogy nagyon szeretnéd, egy dolog. Ez nem jelenti azt, hogy meg is fogod kapni. Az élet ilyen. Eddig burokban voltál, ez meg a való élet. Meghalni nem fogsz egy sikertelen vizsga miatt.

Hacsak annyira hlye nem vagy, hogy feladod egyetlen sikertelen év miatt, amikor cirka hatvan még előtted áll.

2016. máj. 6. 10:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Hova jelentkeztél?
2016. máj. 6. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem ciki újrapróbálni, halasztani egy évet. Addig elkezdhetsz ingyenes okj-t, dolgozhatsz, nyelvvizsgázhatsz, ha még nincs, csinálhatsz jogsit, ha nincs.. ÉN ezt tettem, és nem bántam meg egyáltalán, mindenkinek csak ajánlani tudom, csak fontos, hogy ne ess ki a tanulásból az egy év alatt, mert akkor jövőre sem fogsz jobbat írni, fontos az időbeosztás. Egy b tervnek jó ez, de azért szurkolok, hogy felvegyenek!:)
2016. máj. 6. 21:17
 5/6 anonim ***** válasza:
szóbelivel javíthasz,azt nyomd meg.
2016. máj. 7. 01:32
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat! Meg a szobelivel megprobalok javitani!

Allatorvosit jeloltem meg, szoval 430 pont felett kellene, hogy legyen.

2016. máj. 7. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!