Holnapra rengeteget kell tanulnom mit tegyek?
Matekból van kb egy oldalnyi szabály amit tudni kell. Történelemből fel van adva két oldalnyi szöveg plusz a múlt órai. Földrajzból három órányi tananyag amit nem tanultam meg, ráadásul hiányos is mert nem tudtam keríteni olyan gyorsan. Irodalomból szerencsére már megtanultam azt a tíz sort csak ismételni kell. Fizikából is két órai tananyag fel van adva ami kb három vagy négy oldal. Valaki? Hogyan tanultam meg mindet egy éjszaka alatt ha aludni is akarok? Általában nyolc órakor már alszok és reggel hétkor kelek így van majdnem fél órám reggel mindenre. Azt sem tudom hol áll a fejem! Help!
13/L
Bocsi ha hosszúra sikerült
Nyolckor?tizenegyig tanuljál csak!
8 óra alvás bőven elég.amúgy ha tanulni kell akármeddig virraszthatsz nem halsz bele.
Hát igazatok van hogy már elszúrtam de ha már itt vagyok nem tudok változtatni rajta :(
Szerintem most gyorsan nekiállok és egy két óra alatt talán meg tudom tanulni. Elvileg fizikából most foglalunk össze ezért lehet nem felelet meg amúgy is van jegyem csak nem akarom lerontani a kitűnőmet :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!