Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SOS! Sürgős! Milyen pénzt...

SOS! Sürgős! Milyen pénzt adtak a levél mellé?

Figyelt kérdés

Anyum kapott egy levelet, hivataltól. Éreztem hogy rólam van szó benne, szóval felbontottam! Anyám figyelmeztetést kapott, miszerint törvényt sértett azzal, hogy engem "nem járat iskolába". Nem arról van szó, hogy egész évben nem voltam suliban, de nagyon sok az igazolatlan hiányzásom, sok hiányzás a késések miatt gyűlt össze, de voltak tényleg olyan napok amiket nem igazoltattam. :S Anyut nem büntették meg, nem kell pénzt fizetnie, engem sem vesznek el tőle. Nem akarok összeveszni vele, és hogy idegeskedjen! A levelet eldugtam.

Ezzel együtt jött 13 ezer valamennyi forint, amiről fogalmam sincs hogy miért, mit jelenthet? Ezt a pénzt is eldugtam. Szóval gyakorlatilag elloptam! :( Nem akarok én ezzel a pénzel mit csinálni, nincs akkora pofám, hogy még el is költsem,... De ha visszaraknám az asztalra, anya a levélről is tudomást szerezne! Segítség, mit csináljak?? :(

(Mi ez a sok pénz?)

2010. ápr. 8. 09:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha a Magyar államkincstár a feladó akkor családi pótlék de mindenképpen anyukádé és valószínű várja vagy legalábbis számít a megérkezésére Add vissza a levéllel együtt és tanuld meg hogy nem bontsuk fel más levelét Ja és ne felejts el bocsánatot kérni
2010. ápr. 8. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!