Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Táppénzes kismamik! Ki értesít...

Táppénzes kismamik! Ki értesített a Tb. , hogy mennyi napra lettem kifizetve, mennyi napra jár még és hogy meddig tart a táppénzem. Ti kaptatok ilyet? A levél érkezése után, mikor utalták a pénzt? Postán vagy bankkártyára?

Figyelt kérdés
Igazából azt sem értem, hogy a december elejére járó 14 napot kifizette a munkáltató, a most kiküldött papírban, pedig az van leírva, hogy 19.-ig lettem kifizetve. Akkor hova tűnt az öt napom. Az tuti, hogy a munkáltató továbbított minden papíromat, hiszen benne van az is, hogy nov.30-tól meddig tart a táppénz jogosultságom. Segítsetek!
2010. jan. 29. 08:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Én hamarosan szülök és szeptembertől vagyok táppénzen de semmi ilyen papírt nem kaptam rendesen utalnak minden hónapban a munkahelyem a kifizető hely.
2010. jan. 29. 08:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Neked más. Nekem megszűnt közben a munkaviszonyom és passzív táppénzre módosult jan. 1-től.
2010. jan. 29. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!