Nagyon levertem a bőrt a lábújjamról kb.1,5 cm hosszan nagyon mélyen és level nem árt a babának? Nagyon aggódok.
Figyelt kérdés
24. hetes vagyok és ahogy léptem belerúgtam az aszfaltba mezítláb iszonyatosan fájt egész este, lefertőtlenítették, de ma reggel ismét level és eléggé fáj! Ez nem érinti a babát igaz? Nyugtassatok meg!2011. jún. 25. 08:23
1/8 anonim válasza:
Nyugi, semmi baja nem lesz, csak arra vigyázz el nem fertőződjön, és számíts rá hogy 2-3 hét mire elmúlik.
A babád jól védve van odabent, ez meg csak egy felületi sérülés.
2/8 anonim válasza:
Ha kezeled és nem hagyod elfertőződni, akkor semmi gond. Ha tényleg olyan nagy és fájó, akkor napota kétszer ferőrlenítsd és kösd át. Szerintem hamar begyógyul.
3/8 anonim válasza:
Level?
Jóhogy nem már Lődzik.
bx vagy 5x át kellett olvasnom a kérdést mire rájöttem mi a franc akar lenni aza level :D
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod megnyugtató, igen, ügyelek, hogy ne fertőződjön, mindjárt megyek ismét a kórházba, hogy átkössék remélem nem fertőződik! :)
2011. jún. 25. 08:27
5/8 A kérdező kommentje:
:) a levelen jót kacagtam :)
2011. jún. 25. 08:28
6/8 anonim válasza:
Hétvégén nincs kórház de ne zavarjon...
7/8 A kérdező kommentje:
Nem zavar, mert a sürgőre bemehetek, már megbeszéltem a dokival, nem tudom, miért vagy ilyen undok kedves utolsó!
2011. jún. 25. 08:31
8/8 anonim válasza:
Miért kell egy sima kötéscseréhez kórház??? Ennyit te is meg tudsz csinálni! Egy sima leütés nem életveszélyes helyzet! Ha tisztán tartod a sebet, nem fog elfertőződni. Azt hiszed, egy felületi sérülés árt a babának? Ugyan már! Ő odabent védve van, még egy pocakot ért ütéstől se lehet baja. Ne aggódj már fölöslegesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!