Kistarcsán fogok szülni. Szült itt valaki? vélemény. mit kellett vinni szüléskor? Mi az amit adtak? Házasági levél nem gond ha egy évnél régebi lesz?
Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 08:37
1/6 anonim válasza:
Szia elvben én is ott szülök februárban, pár pelust krémet biztosítanak. A nővérek többsége borzasztó szerintem. Én úgy vettem észre hogy nem igazán figyelnek. A szülőszobák jók. Ha jól tudom van eda. Nem kötelezően vágnak gátat.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ.mi az az eda?
2011. jan. 7. 10:08
3/6 anonim válasza:
újból én: eda az egy érzéstelenítő, gerinc közeli de nem olyan erős mint az epidurál. Szülés után 2 órával már sétálsz az epivel meg 8 órát fekszel.
5/6 A kérdező kommentje:
mäjus 7-en
2011. jan. 7. 10:41
6/6 anonim válasza:
EDA= epidurális érzéstelenítés!!! Az előző válaszoló nyilván azt akarta írni, hogy nem ugyanaz, mint a spinális érzéstelenítés.
Bocsánat a helyesbítésért, csak nagyon zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!