Hogyan kell a Neptunban pénzt utalni?
Nem hinném, hogy csak ott lehet befizetni. Én sem ott fizettem be. De amúgy rámész pénzügyek-befizetés fülre. ott elvileg meg kell, hogy jelenjen az összeg és mellette a sor végén valahol van olyan, hogy lehetőségek. Ott kell lennie a befizetésnek is.
De szerintem be tudod fizetni Te is csekken. Mert itt átutalással megy lényegében
Köszi a választ!
De pont ezaz, hogy nem dob fel semmit! Csak, hogy nincs találat, pedig mindent megpróbáltam. Már olvastam egy-két hasonló kérdésre adott választ itt, majd azokat mindjárt megpróbálom.
De ha mégis csekken fizetem be, honnan tudjam meg, hogy pontosan mit írjak a csekkre?
(Elég kínos, hogy ennyire nem értek ezekhez a dolgokhoz, de majd beletanulok)
Szerintem előbb menj be a tanulmányira és ott tudnak neked ebben segíteni bármelyiket is választod..
Én megnéztem a neptunt és itt így van, de nálam nincs befizethető összeg csak azok amik már be vannak.. De én így fizettem be anno a pótvizsga díjamat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!