Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek megérné az iskolav...

Szerintetek megérné az iskolaváltás?

Figyelt kérdés
A suli ahova most járok nem túl szimpatikus csak úgymond "itt ragadtam"(ide jártam általánosba,most gimibe járok).Az osztály nem annyira rossz de valamiért mégsem érzem jól magam.Kinéztem magamnak egy másik iskolát ahova az út kb másfél óra (mostani sulim 15 perc séta),de a közelbe nem találtam szimpatikus iskolát.A másik, hogy a szintfelmérőt nagyon drágának találtam és a könyveket is valószínűleg újból meg kéne venni, mert pont úgy jönne ki hogy mire kifizetjük ebbe az iskolába a könyveket utána derülne ki,hogy felvettek-e.Egyébként anyum hülyeségnek tartja az iskolaváltást ami nagyon bánt,mert félek,hogy igaza lehet de mégse akarok itt maradni.Légyszi segítsetek mit gondoltok.Ha valami fontos info hiányzik és elfelejtettem volna szóljatok :)

2016. máj. 2. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy hányadikos vagy, ez azért fontos lenne.

Szerintem nem érné meg. Másfél óra nagyon sok idő. Én utáltam messze lakni az iskolától, nagyon macerás, sok energiát és időt levesz az utazás.

Ha a mostani iskolád rendesen felkészít az érettségire, akkor én maradnék. Nemsokára úgyis végzel, utána oda mész egyetemre, ahova csak szeretnél:)

2016. máj. 2. 19:47
 2/4 A kérdező kommentje:
9.es vagyok szóval még van egy kis időm az érettségi-ig.Azt,hogy rendesen felkészít-e azt nem tudom mert nekünk azt mondogatják a tanárok ,hogy ez milyen jó suli,de pl gyakorin is alig olvastam jót róla,a nyelv oktatás pedig kifejezetten gyenge szerintem
2016. máj. 2. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Melyik megye?
2016. máj. 3. 12:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Pest megye (halásztelki vagyok és kőbányán néztem ki iskolát)
2016. máj. 3. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!