Megérné az iskolaváltás? (bővebben lent)
Szia!
Átérzem a helyzeted, én is teljesen abban a cipőben járok, amiben Te is. Ugyanúgy 10.-es lány vagyok, szakközépiskolába járok és nem igazán színvonalas a jelenlegi sulim. Ugyanúgy a váltást fontolgatom, már régóta, de pontosan ettől félek én is, hogy mennyire sikerülne a beilleszkedés egy új helyen, új környezetben. Én azt javaslom, hogy ha teljesen biztos vagy benne merj kockáztatni, és vágj bele az új suliba. A dolgozat meg csak nem lehet olyan nehéz. :P (tapasztalom sajnos nincs)
Azért is írok Neked, hogy tudd nem vagy egyedül, sokan vagyunk hasonló helyzetben!
Én sok sikert kívánok Neked, bárhogy is döntesz! :)
16/L
Mindenképp vált ha nem tetszik!
Én 11.-es vagyok, tavaly fontolgattam, hogy váltok, mert nagyon nem szeretem az osztályom, de a város legjobb iskolája, így az oktatás miatt maradtam.
Nem tudom, hogy megérte-e, hogy így telnek el a 'szép' diákévek, mert itt csak azt próbálták belém sugalni, hogy csak az 30. lehetek a sorban.. De ebből próbálok kitörni, de itt nem látom értelmét.
Személyiségfejlesztés is lenne ha váltanál, plusz ez a röghöz kötés a magyar társadalomra jellemző nagyon :D
Megfogadtam, hogy egyetemnél/fősulinál, vagy később az lakhelyeknél/országoknál nem félek majd váltani! Kockázat nélkül nem nyerhet az ember és inkább vágjon bele, minthogy azon töprengjen, hogy mi lett volna ha..
Hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!