Jövőre más iskolába fogok járni. Most mennem kell? (lent)
Figyelt kérdés
0. évfolyamon vagyok, nyelvi előkészítős osztályban. Átiratkoztam egy másik iskolába, úgy, hogy jövőre oda járjak majd. Felvettek. 16 éves vagyok, szóval már nem tankötelezett. Muszáj bejárnom most suliba? Ha nem járok be, attól még jövőre járhatok az új suliba?2016. febr. 22. 10:01
1/4 anonim válasza:
Hacsak nem augusztus 31-én, vagy azelőtt volt a születésnapod, tankötelezett vagy.
Egyébként neked kell tudnod, melyik évfolyamra vettek át, milyen képzésbe.
2/4 A kérdező kommentje:
2000 március.
2016. febr. 23. 23:56
3/4 anonim válasza:
Most ezt így ideírtad. Ez a születésnapod? Nem sértődtem volna meg, ha ennyit leírsz.
Ezek szerint még nem vagy 16, és mivel tanév közben töltöd be, tanév végéig tanköteles vagy.
4/4 A kérdező kommentje:
bocsi, lemaradt egy kerdojel. meg augusztust akartam irni:D bocsiiii. teljesen megkavarodtam. szoval h 2000 augusztus 31 elott? elotte szulettem.
2016. febr. 25. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!